Cübbeli Ahmet’ten deprem tweeti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bizde buradan dualarla katkıda bulunalım depremin aa…koyacağız.
B1897220-9B30-4633-B753-D423BDA923CD.jpeg

Bunda ben bir sakınca görmüyorum. Din adamlari dua edebilir. Telkin ve tesellide bulunabilir. Bu faydalıdır. Ben siyasilerin eksikliklerini dinle örtme çabasına kızıyorum.

Ölüm saati belirlemede "Ne bir an önce ne bir an sonra.." ayeti seni o an öldürecem demek değildir. " Siz basiretsiz umursamaz liyakatsiz çıkarcı bir yönetim altında, deprem riskinin yüksek olduğu cografyada, dayanıksız binalarınizin altında güvende değilsiniz. Biliyorum, tersi bir aksiyon almadığınız için 6 Şubat depreminden sağ cikamayacaksiniz" demektir.

Allah'a iftira atarken dikkat edeceksiniz.

Mahşer vakti kapını çalınca atar gider yaparak sağa sola söverek Allah'ın gazabından kaçamazsınız.

"İnnallâhe yemurukum en tu-eddû-l-emânâti ilâ ehlihâ ve-iżâ hakemtum beyne-nnâsi en tahkumû bil’adli innallâhe ni’immâ ye’izukum bihi innallâhe kâne semî’en basîrân"

Nisa 58

climax'ın da dediği gibi din adamların dua etmesinden çok ülke yönetimindekilerin "dua edildi ya işte, biz daha ne yapalım" tavrı ve davranışlarının da bu yönde olması çok daha büyük sorun.
cübbeliye gelince, özellikle islam vatanları için dua etme bencilliğini Allah pek iyi karşılamaz, allah' ın adaleti çifte standartlı değildir, bunu en iyi bu din adamlarının bilmesi gerekiyor.

@Sezen
İlk paragraf benim görüşüm. Katıldığına sevindim. Lakin sonrakiler de ayet hadis vs. Onlara neden katılmadın.

Son düzenleme:
Ben gitmedim kuran kursuna. Harbi beni niye göndermediler ki???

ben de kuran kursu diye evden çıkıp sulama kanalına yüzmeye gidiyordum arkadaşlarla
beyaz slip donla yüzüyorduk. 7 yaşındayken sorun olmuyor

Kur'an kursları yetişkiler için de veriliyor. Kaçırdım diyenler Ramazan ayında mahallenizin hocasına sorabilirsiniz. Berlin'de de vardır mutlaka bir yerde bir Cami.

Geri