Cristiano Ronaldo, Futbol Tarihinde 900 Gol Atan İlk Futbolcu Oldu

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
dvENUu9.md.jpg

Uluslar Ligi A Grubu ilk maçında Portekiz, Hırvatistan'ı 2-1 mağlup etti. Portekiz'e galibiyeti getiren goller 7. dakikada Diogo Dalot'dan ve 34. dakikada Cristiano Ronaldo'dan geldi. Cristiano Ronaldo, futbol tarihinde 900 gol atan ilk futbolcu oldu.

UEFA Uluslar A Ligi 1 Grup ilk maçında Portekiz, başkent Lizbon'da konuk ettiği Hırvatistan'ı 2-1 mağlup etti.

Portekiz, 7. dakikada Jose Diogo Dalot'un golüyle 1-0 öne geçerken Ronaldo, 34. dakikada farkı ikiye çıkardı.

dvEOBwX.md.jpg

Hırvatistan, 41. dakikada Dalot'un kendi kalesine golüyle farkı bire indirse de Portekiz, maçı 2-1 kazandı.

Maçta 1 gol atan Cristiano Ronaldo, futbol tarihinde 900 gol atan ilk futbolcu oldu.

dvEyIIt.md.jpg

KAYNAK

Messi bunu gol atma Dada gecerse cidden asiri gùlerim

Çok sevdiğim bir işte uzun süre bu kadar tutkulu kalabilir miydim acaba?
Bir yaştan sonra zirvede bırakıp yapılan birikimle izole olmak mantıklı gelse de, vitrin önünde sürekli alkış almak bağımlılık yapıyor sanırım.

En iyisinin iyisi… Çabası, azmi, mesleğine saygısı, her yönüyle bir numara…

Bir zamanlar ne aşıktım şu adama ya…

Çok havaya girmiş, sürekli kendini övüyor.:)
O hep öyleydi aslında. Belki de bu kendinden emin olan yönüne vuruluyordum. Hfjfjf
Kitabını okumuştum ben. Zor bir yaşamdan geliyor ve başarıya aç. Bunu da sergilemeyi seviyor. Ancak eski halinden eser yok pek.

O hep öyleydi aslında. Belki de bu kendinden emin olan yönüne vuruluyordum. Hfjfjf
Kitabını okumuştum ben. Zor bir yaşamdan geliyor ve başarıya aç. Bunu da sergilemeyi seviyor. Ancak eski halinden eser yok pek.
İyi oyuncu elbette ancak takdiri başkaları yapmalıdır, gerçi rekabet ortamında ve kötü futbolcuları görünce sürekli söyleme ihtiyacı hissediyor da olabilir.

Estetik yaptırdığı için çekiciliğini kaybetti.

Geri