Çok şaşkınım, bi o kaadar da mutluyum :)

• Kullanıcı Onue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4373 gün önce görüldü
SoundCloud diye bir site var belki biliyorsunuzdur. O sitede yaptıgım kayıtları koyuyorum. En son adaşım olan Onur Koç'un bir sarkısnı seslendirdim.

Ve profilime akın akın ziyaretçiler gelmeye basladı. Aslında hiç bu kadar cok dinlenecegini bilmiyordum. Simdiden +600 olmuş bile. Sayfam 1.000 zarzor gorurken simdi 2.000 lere oynuyorum :D

Gerçekten şaşkınım bu duruma , bi o kadar da mutluyum tabiki. Gunde ortalama 25-30 kişi giriyor kanalıma. Bu durum beni bi haylı sevindirdi.

Simdi verecegim linkte o şarkıyı dinleyeceksiniz : https://soundcloud.com/onur-ta-tan-2/onur-h-seyin-saatler-sen-gec-e

Olumlu, Olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. İyi dinlemeler ..​

epey başarılı olmuş başarılarının devamını dilerim :cici:

Verdiğin linkteki çok net nerdeyse kusursuz bir ses. Ama diğerlerinde dağinik geliyor sesin. Acikcasi ben çok beğendim sesini. Umarim birileri fark eder.

Verdiğin linkteki çok net nerdeyse kusursuz bir ses. Ama diğerlerinde dağinik geliyor sesin. Acikcasi ben çok beğendim sesini. Umarim birileri fark eder.

Verdiğim linkteki Onur Koç'un şarkısnı profesyonel olmasa da bu kayıt ses işlerinde iyi olan bir arkadaşımla yapmıstım. Ayrıca burada belırtmek ıstiyorum durust olmak gerekırse gitarı ben degil onu da bir arkadaşımdan aldım. Saten bu kayıt oldu - bitti arası yapılmış bır kayıttır. Yanı anıden karar verıldı ve ertesı gun yapıldı diyebilirim :D

Gerçekten baslıktada belırttıgım gibi oldukca saskın ve bı o kadar da mutluyum. Diger sarkılara gelınce. hepsi hemen hemen telefon ses kaydı ıle yapıldı. Ondan sesde problemler var.

Yorumunuz için tesekkur ederım.

Sesin güzel kardeşim lakin aletin sesi seninkini bastırmış geri planda kalmışsın ..

Sesin güzel kardeşim lakin aletin sesi seninkini bastırmış geri planda kalmışsın ..

Kayıt işlerinde iyi degilim anlamadıgım için teknıken bısey dıyemıcem hocam. Ben şarkımı soylerım gerisi teknık bakımından programı kullanan arkadasıma aitti. Oda bu kadar yapmış canı saolsun :D

Yorumunuz için teşekkur ederim.

Yönetici arkadaşlara gerekeni yaptıkları için teşekkur ederim.

Geri