Çok dile gelmişti napsaydim ki ¿

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 3722 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin nickinde beni tek rahatsız eden posbit ayarını bozmasıydı normalden uzun görüntüsü göze batıyor benim açımdan yoksa nick gayet güzel yakışıyorda sana bu nickini sevmedim ama sen de çok kullanmazsın gibime geliyor.
Hoş geldin yeniden .d

Senin nickinde beni tek rahatsız eden posbit ayarını bozmasıydı normalden uzun görüntüsü göze batıyor benim açımdan yoksa nick gayet güzel yakışıyorda sana bu nickini sevmedim ama sen de çok kullanmazsın gibime geliyor.
Hoş geldin yeniden .d

Evet görsel rahatsizlikta veriyordu cok dile gelince bende saygin forum üyelerini daha fazla rahatsiz etmek istemedim teşekkür ederim.
Şöyle düsün bak bir harf yazildigi gibi okunursa sadece okunmuş olur ama ona renk katan yazan kişidir birde hissettirmek mesele .bunu daha çok seveceksin emin ol (:

Hoşbuldum =)

Evet görsel rahatsizlikta veriyordu cok dile gelince bende saygin forum üyelerini daha fazla rahatsiz etmek istemedim teşekkür ederim.
Şöyle düsün bak bir harf yazildigi gibi okunursa sadece okunmuş olur ama ona renk katan yazan kişidir birde hissettirmek mesele .bunu daha çok seveceksin emin ol (:

Hoşbuldum =)

O konuda çok haklısın sen bunu gayet güzel başarıyorsun zaten :)

Espiri yapıcam ama yapmamak için kendimi zor tutuyorum :D Nicke bak :D
Hoşgeldin ve hadi şimdi sie..

şimdi de kısa nikli kız demeyecekler ama. çok var 3 harli niklerden. tüm cazibeniz gitti, benden söylemesi.p

Bu çok kısa eskisini istiyoruz.p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri