Çok Aşığın Var Diyorlar: İstanbul ve Kar

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
İncesaz'dan bu şarkıyı dinliyordum konuyu açarken. Böyle bir başlık verelim istedik...

İyi Seyirler...

Not: Bu soğukta üşüdükten sonra ısınmak için kısa bir çay molasıyla mesudun yanına uğradık. Allah razı olsun bizi yine misafir etti. Artık ikinci bir adresimiz daha oldu İstanbul merkezde...

Şahane kareler abi çok hoşuma gitti gözlerine sağlık :cici: Müslüm baba eşliğinde daha keyifli oluyor tavsiye ederim :)

[YOUTUBE]9gXXF3ZubwM[/YOUTUBE]​

kG8Mlr.jpg
[/url][/IMG]

Kar bile ayrı yakışıyor bu şehre:o

Sorunlu fotoğrafların bunlarsa görünüyor abi. KöLe

İstanbul denince akla galata köprüsü/kulesi Eminönü yeni cami mısır çarşısı falan geliyo ama siz bağcılarda yenibosnada şamandıra çekmekoyde falan yaşıyoz. Yok yani bi çekicilik falan. Betona göndü reis buraları. Rönesans dap varyap biaraya gelip beton mikserlerinde yoğurdu bizi

İstanbul denince akla galata köprüsü/kulesi Eminönü yeni cami mısır çarşısı falan geliyo ama siz bağcılarda yenibosnada şamandıra çekmekoyde falan yaşıyoz. Yok yani bi çekicilik falan. Betona göndü reis buraları. Rönesans dap varyap biaraya gelip beton mikserlerinde yoğurdu bizi

Bu konuda sana hak veriyorum. Kesinlikle haklısın, her taraf beton her taraf gereksiz yapı. Ama bizim de hiç mi suçumuz yok. İstanbu lda 30 senedir yaşayan biri olarak, bu şehrin bir kaç türlü halini gördüm. İnsanın az olduğu ama çamurun bol olduğu, susuz ve elektriksiz yaşadığı zamanlardan, Çöplerin yığınla ortalıkta olduğu zamana kadar. Kar yağdığında yollarda kalmadan tutun, yağmurda evlere basılan sellerde ölen insanlara kadar.

Aslında her dönemin bir sıkıntısı oluyor. Bu dönemde sıkıntımız bu, betonlaşma. Bu işi ranta çevirmeden yapsalar çözümü var. Ama bizim insanımız parayı çok sever olmuş. Bu yüzden zor.
Şu Fikirtepe olayı güzel di. Yık, daha yüksek ve planlı olarak yap. Zor da değil aslında, sadece maliyetli. Ama sanırım onu da batırdılar...

Renklere müdahaleler çok profesyonelce olmuş..
bazılarında kartpostal bazılarında fotoroman etkisi yaratmış efektler
çok çok beğendim

Emeğine sağlık. Bir şehre kış bu kadar mı yakışır dedim her karede. Teşekkürler.

Geri