Çok acil herkesin yardımını bekliyorum !

Konu sahibi son olarak 3334 gün önce görüldü
Coca colanın bir kampanyasından yararlanmaya çalışıyorum ama sizler yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımcı olmanızı istediğim şey bu ; malüm ramazan ayındayız iftarlar kolasız gitmiyor vede genelde cocacolayı tercih ediyoruz ve aynı şey bizdede dahil. Sizden istediğim kapaklarında yer alan şifreleri . Şifrelerini bana özel mesaj olarak atarsanız çok sevinirim :)

!!aLPaCiNo!!, @Άlεssαndгα, @AhSen., @Akla Kara, @Akın, @Alaz., @AlexSkunk, @Amy, @Arda, @Ask-i-LaL, @Asr., @AyRis, @Bâtın, @BeLa, @Black-Box, @Calypso, @CastieL, @CeZa, @ÇhiLek`, @cılgın-x, @Dante, @DnZ, @DoGu, @Dr.Zırva, @Draneun, @DuaL, @Düş Bozumu, @Edepsiz King, @el_nino, @EroL, @eski_toprak, @Eugène, @EyLüL, @FeNeR1907, @GabrieL, @Gamer, @Gazel, @Gokkusagi, @GüLSe, @Gölge, @Hacı, @HeavenLy, @heLen, @Henry Chinaski., @HeX, @ide@list, @ilhan54, @IloveDog, iNNocent, K@aiken, @KaoS, @KaranLIK, @Kathie, @KEZMAN, @Kunduz, @ural100, @Kıskanç, @lovelygirlrg, @mak res, @Maria Puder, @MarjinaL, @MeDCeZiR, @Memo, @Minicik, @Mira, @mnıl, @MuCiZe, @Myself, @Mısra, @Narin, @nekromania, @Nevra, @NoyaN, @oxew, @paradise, @PatroN, @PearlOfSea, @Perii, @pinkdress, @Pitbull, @Rock, @RooKiE, @Rüya Perisi, @sally, @Scope, @semayilmaz, @She`, @Sisimores, Siyahşın, @Sonsuz, @tayfunn, @ufonomen, @Ukala Sözler, @UMUTiSMET, @Wurgun55, @xeneval, @YooNa, @Z3yn3P, @zahidezengin, @ZiFiR.

Coco Cola mı :) Ramazan sofrasında mı ?
Asitli şeyler içmeyi sevmem İçmemde .Hele birde Ramazan Ayında ağzıma bile sürmem. Bizim evde Kola içen kimsede yok :) İçilirse Fanta içerler . Üzgünüm yardımcı olamayacağım.

Coco Cola mı :) Ramazan sofrasında mı ?
Asitli şeyler içmeyi sevmem İçmemde .Hele birde Ramazan Ayında ağzıma bile sürmem. Bizim evde Kola içen kimsede yok :) İçilirse Fanta içerler . Üzgünüm yardımcı olamayacağım.

Yinede saol :)

Niye sana gönderecekmişiz belki bizde kampanyaya katılacaz :D

Çok zahmetli ve bi o kadarda karışıkk sen yolla :))

Eğer içersek yollayalım bari ama ne kazanırsan fifty fity :D

carrefour gibi büyük marketlere git :D teker teker kapaklarını aç mesajına yaz sonra kapat :) Hiç uğraşma buralardan . :)

Tamam alpaçi fiti fiti :D , acil diyebilirim , :D :D eğer öyle bi şansım olsaydı buraya yazmazdım:):) haydi bekliyorum arkadaşlarrrr.

Geri