Çizimleriniz Takıya Dönüşsün

Konu sahibi son olarak 1274 gün önce görüldü

Artık, çocuklarınızın çizimlerini boynunuzda, bileğinizde ya da kulaklarınızda taşıyabilirsiniz!

d0ff7bc60bc4031d2656b7d98c78d4f4.jpg

'Tasarım Takarım' isimli Türk şirketi, çocukların çizimlerini eşsiz birer takıya çeviriyor. Tek yapmanız gereken, çocuğunuzun çizimini onlara göndermek ve hangi takıyı istediğiniz karar vermek.

DSC09528.jpg

Sadece 1 hafta içinde istediğiniz takıya kavuşup, çocuğunuzun çizimini ölümsüzleştirebiliyorsunuz.

pig-necklace.jpg

Bu harika fikir, Yasemin Erdin Tavukçu ve Özgür Karavit'e ait.

13258933_598436536998437_1035680846_n.jpg

Çizimlerin, çocukların yaratıcılıklarının en değerli yapı taşları olduğuna inanıyoruz ve Tasarım Takarım Atölyesi'nde, bu değerli çizimleri hayat boyu kalıcı bir anıya; takılabilir sanat objelerine dönüştürüyoruz.."

Onlar çocukken sizin kullanacağınız bu takılar, sonradan çocuğunuza harika bir anı olarak bırakılabilir.

DSC09163.jpg

Tasarım Takarım Atölyesi'nde üretilen takılar, kendi websitelerinde satışa sunuluyor.

Gümüş ya da altın kaplama seçenekleri sunan bu ürünlerin fiyatları, 300 ile 550 Lira arasında değişiyor.

DSC09183.jpg

El ve ayak izi gibi seçenekler de sunuyorlar üstelik.

OERy4D.jpg

DSC09855-1024x1024.jpg

Bir müşteri, "Harika bir hediye fikri. Kolye, çocuğumun çizimini aynen yansıtıyordu ve bir anı ölümsüzleştirmek için harika bir yol." diye yazmış.

202.jpg

kEjXyD.jpg

B8Zy5p.jpg

DSC09086.jpg

DSC09861-1.jpg

DSC09195.jpg

fedikucukyakin.jpg

CodugY7XgAEhTqu.jpg

Takı olarak hayatımda gördüğüm güzel fikirlerden birisi. Daha önce de istediğiniz bir anı kamera görüntüsü gibi çekip kaydeden kolyeler görmüştüm, boynunuzda o anı taşımanızı sağlıyordu. 2si de çok güzel.

Çok güzel ve orjinal bir fikir ya, bayıldım :tatlı:

Tek beceriksizin kendim oldugunu dusunurken, benden daha beterleri oldugunu da farkedip mutlu oldum :p

Fikir orjinal ama cizimler tam bir fecaat :D

o çizimler kendi çocuğundan olunca dünyanın en güzel çizgileri oluyor işte. instagramda takip ediyorum kendilerini. bence çok güzel bir fikirle yola çıkmışlar, gönülden destekliyorum. :)

o çizimler kendi çocuğundan olunca dünyanın en güzel çizgileri oluyor işte. instagramda takip ediyorum kendilerini. bence çok güzel bir fikirle yola çıkmışlar, gönülden destekliyorum. :)

Ya kendi cocugum da olsa takmam ben bunlari:p
Resim kursuna gondereyim, guzel bir sey cizittirsin : ))

Geri