ÇİMENTO ESASLI SU YALITIMI
Sika Mono Seal
Tek Bileşenli Su Yalıtım Malzemesi
Sika Mono Seal-107, çimento esaslı, tek bileşenli, polimer modifiyeli, koruyucu ve su geçirimsizlik sağlayıcı su yalıtım malzemesidir. Su sızıntılarını engellemek için beton ve çimentolu yüzeylere uygulanır.
Sika Mono Seal-107, iç ve dış ortamlarda su geçirimsizlik amacıyla su depoları, temel yalıtımı, küçük teras ve balkonlar, istinat duvarları, küçük yüzme ve süs havuzları ve ıslak alanlarda kullanılmaktadır.
Sika Seal-Crystal
Çimento Esaslı, Tek Bileşenli, Kristalize ve Kapiler Etkili Su Yalıtım Malzemesi
Çimento esaslı, tek bileşenli, kalsiyum hidrooksitlerle reaksiyona girerek stabil ve bozunmaz kristaller oluşturan ve kirstyalize etksi ile kapilerleri osmotik olarak tıkayarak hem uygulandığında hem de zaman içinde su geçirimsizlik sağlayan su yalıtım malzemesidir.
Sikatop - Seal 107
Çimento Esaslı, İki Bileşenli, Esnek Su Yalıtım Malzemesi
Çimento esaslı, iki bileşenli, polimer modifiye koruyucu ve su geçirimsizlik sağlayan sürülerek uygulanan su yalıtım malzemesidir. Su sızıntılarını engellemek için beton ve sıva yüzeyine uygulanır.
Sikatop -Seal 107 her türlü iç ve dış yapılarda su geçirimsizlik, çatlak kapama, tamir işleri, don ve tuzlamanın korozif etkisine karşı koruyucu olarak kullanılır.
Sikatop - Seal 107 Elastik
Çimento Esaslı Elastik Su Yalıtım Malzemesi
Çimento Esaslı, iki bileşenli, polimer modifiyeli, koruyucu ve su geçirimsizlik sağlayan, elastik su yalıtım malzemesidir. Su sızıntılarını engellemek için beton ve sıva yüzeyine uygulanır.