Çılgın bir bilim insanı olsaydın ne keşfederdin?

Konu sahibi son olarak 1736 gün önce görüldü
Ben iç gösteren gözlük keşfetmek isterdim heh heh :asd::asd:

En önemlisi ışınlanmayı...

Alalım engin görüşlerinizi arkadaşlar....

hayatım o gözlüğü nezaman icat etcen ? ışınlanma durabilir bence şimdilik...

Bu çok kötü ama yaa,düşünsene karşındakinin senin için neler düşündüğünü bilecen,
Ülkede kan gövdeyi götürür kesin :p

Çıplaklık daha kötü bence görmek istemeyecegin ya da beklemediğin şeyler gormek hahaha

ben çok sık acıkıp çok yemek yememe rağmen pek kilo almadığım için arkadaşlarım bana "zıkkımın kökünü ye" derler
bahsi geçen zıkkımı hep merak etmişimdir onu bulurdum büyük ihtimalle : )

Altıncı hisleri ücretli yapmayı.

ahhh ahh ışınlanma diğince aşkım depreşti...

ahh olaydım olaydım çılgın bir bilim adamı olaydım , beraber soyunup bir kapsüle uzansaydık , ışınlanırken moleküllerimiz birbirine karışsaydıda vardımız yerde birleşeydik ahhh olaydım olaydım vücudunda molekül olaydım ...

çılgınlık dersen bebek , uçarken birleşirdik sıcacık vücutlarımızla , ve koca şehri seyrederdik , tanrıda bizi

ahhh olaydım olaydımda basküler dondurucuda , buton olaydım

İsinlanmayi bulamadilarsa bari uçmayi bulayim.
İnsana bi çip takiyorsuun hooop rahatça uçuyor valla vize pasaport falan ugrasmazdim♡

Maria bu biz kızlar için süper ülke ülke gezeriz

+ Maria nerdesin?
- Abaris venedik'deyim çayımı yudumluyorum,bitince las vegasa geçip para harcıyacam
:asd::asd:

ahhh ahh ışınlanma diğince aşkım depreşti...

ahh olaydım olaydım çılgın bir bilim adamı olaydım , beraber soyunup bir kapsüle uzansaydık , ışınlanırken moleküllerimiz birbirine karışsaydıda vardımız yerde birleşeydik ahhh olaydım olaydım vücudunda molekül olaydım ...

çılgınlık dersen bebek , uçarken birleşirdik sıcacık vücutlarımızla , ve koca şehri seyrederdik , tanrıda bizi

ahhh olaydım olaydımda basküler dondurucuda , buton olaydım

Wuuuu bu güzelmiş :dyg:

insanlar arasında barış nasıl sağlanır ?
dünyada savaş olmasın vs

çok can verdik. ölümsüzlük için çalışırdım

Geri