Cildinizi hızlı yaşlandıran alışkanlıklar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Güneş koruyucu kullanmamak ve makyajı temizlememek.

• Beğen
Tepkiler: Sim
Stres, sigara, alkol kullanımı başta olmak üzere yoğun makyaj yapmak cildi daha hızlı yaşlandırıyor. Güneş koruyucu ise yaz - kış kullanılmalıdır.

Makyajla yatanlara selam olsun neyseki nineme çektim de geleceğim parlak :P

Makyajla yatanlara selam olsun neyseki nineme çektim de geleceğim parlak :P
Makyajı silerken de sorun yaşanıyor. Aşırı makyajı çıkartmak da zor ve özellikle göz çevresinde kırışma oranını arttırıyor.

Makyajı silerken de sorun yaşanıyor. Aşırı makyajı çıkartmak da zor ve özellikle göz çevresinde kırışma oranını arttırıyor.
O yüzden abartmadan yapılması güzel aslında
Çalışan hanımlar zaruri yapıyor sonuçta bakımlı olmayı her kadın ister fakat abartıyorlar ve cilt nefes almıyor herşeyin en azı makbuldür diyelim günaydın Sevgili Lefty kahvaltını yaptın mı :))

O yüzden abartmadan yapılması güzel aslında
Çalışan hanımlar zaruri yapıyor sonuçta bakımlı olmayı her kadın ister fakat abartıyorlar ve cilt nefes almıyor herşeyin en azı makbuldür diyelim günaydın Sevgili Lefty kahvaltını yaptın mı :))
Günaydın @Serçe ciğim, kahvaltımı yaptım ve şimdi de dışarı çıkıp arkadaşlarla kahve içeceğiz. Sen yapmadıysan afiyet olsun.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Genetik olarak şanslıyım, fondoten, kapatıcı zart zurt hiçbirine ihtiyacım olmadan şu yaşıma kadar gelebildim. Sorsan aradaki farklarını da bilmem.

(Ben niye kendimi övüyorum artık, eskiden benim tayfa vardı bu işi yapan...)

Genetik olarak şanslıyım, fondoten, kapatıcı zart zurt hiçbirine ihtiyacım olmadan şu yaşıma kadar gelebildim. Sorsan aradaki farklarını da bilmem.

(Ben niye kendimi övüyorum artık, eskiden benim tayfa vardı bu işi yapan...)
Makyaj yapmanın olumsuz etkileri ilerleyen yaşlarda ortaya çıkar. Ağır makyaj yapan ünlülerin hepsi 35 yaşından sonra kırışıklarla uğraşmak ve işlem yaptırmak zorunda kalıyorlar. Ağır göz makyajını silme sırasında bile göz çevresi zarar görüyor.

Ben de kapatıcılardan hep uzak durdum ve renkli güneş koruyucular yeterli geliyor.

Geri