-
-
-
-
Güneş koruyucu kullanmamak ve makyajı temizlememek.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Makyajı silerken de sorun yaşanıyor. Aşırı makyajı çıkartmak da zor ve özellikle göz çevresinde kırışma oranını arttırıyor.Makyajla yatanlara selam olsun neyseki nineme çektim de geleceğim parlak![]()
O yüzden abartmadan yapılması güzel aslındaMakyajı silerken de sorun yaşanıyor. Aşırı makyajı çıkartmak da zor ve özellikle göz çevresinde kırışma oranını arttırıyor.
Günaydın @Serçe ciğim, kahvaltımı yaptım ve şimdi de dışarı çıkıp arkadaşlarla kahve içeceğiz. Sen yapmadıysan afiyet olsun.O yüzden abartmadan yapılması güzel aslında
Çalışan hanımlar zaruri yapıyor sonuçta bakımlı olmayı her kadın ister fakat abartıyorlar ve cilt nefes almıyor herşeyin en azı makbuldür diyelim günaydın Sevgili Lefty kahvaltını yaptın mı)
Makyaj yapmanın olumsuz etkileri ilerleyen yaşlarda ortaya çıkar. Ağır makyaj yapan ünlülerin hepsi 35 yaşından sonra kırışıklarla uğraşmak ve işlem yaptırmak zorunda kalıyorlar. Ağır göz makyajını silme sırasında bile göz çevresi zarar görüyor.Genetik olarak şanslıyım, fondoten, kapatıcı zart zurt hiçbirine ihtiyacım olmadan şu yaşıma kadar gelebildim. Sorsan aradaki farklarını da bilmem.
(Ben niye kendimi övüyorum artık, eskiden benim tayfa vardı bu işi yapan...)