ciddi ilişkisini bırakıp yurt dışına giden kadın

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu hikaye hep iş görür
Erkek ve kadin bir ilişkidedir ve kadina yurt dışı imkanı çıkar kadin erkeği bırakıp gider.

Ve bunun adı aşk olur )

Bu erko yıllarca onu bekler tek gecelik ilişkileri vs olur ama sonra asistan bir kız gelir fakir falan böyle aşırı saf salak sakar gider ona aşık olur. İşte sonra bu yurt dışına giden kadın gelir olay o zaman başlar. Bu sakar asistanla bir yerdeyken kadını görür ve gözünü alamaz asistanı unutur ve o büyük aşkına koşar falan
Çok fazla Wattpad okumuşum galiba

• Hehe
Tepkiler: ne
Ben de giderdim. Kadın kalsa erkek onu bu kararına pişman eder, aldatırdı. Şarapsızzzzzz

Umduğu gibi olmazsa eğer,ne gülerim.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
ciddi ilişki de güzel
benim ilişkiler hep dandik ya

Çok eskiden izlemiştim de orada tam böyle değildi sanki Wattpad klasiğini düşünerek yazdım
Yoo tam olarak öyle kızın biri yurt dışına gitmişti Barış ise Defneye aşık olmuştu sonra kız çıktı geldi

Sanırım Rafting di, bir tura katılmıştım. Köprülü Kanyon'a doğru yol alıyorduk, yolda bir bayan gödük. Çantaları da vardı. En yakın köy de baya uzak görünüyor. Dedik Kaptana, şunu da alalım, yazık, o kadar yürümesin. Bayan geldi yanıma oturdu. Sonra benimle İngilizce konuşmaya başladı. Türküm dedim bir kaç kez. ama İngilizce'de Türküm ne anlama geliyor anlayamadı. Anlayınca da bir daha yüzüme bakmadı. Evliymiş ve Köy okulunda İngilizce öğretmeniymiş. Diğerleriyle konuştu.

Yani ne desem bilemedim ilginc bir senaryo
Durup dururken mi? Gidiyor peki..
Hikayeyi biz mi tamamlayacagiz?
Kari bir is firsatimi yakalamis
Ne gecmis aralarinda?

Yurtdışını ayrı bir Dünya sananlar, yurt dışına çıkabilmek için her şeyi yapabilir.

Geri