Hatem
Elmas Üye
çok haklısın
Mezopotamya da havalar nasıl yeğenim? Var mı bir değişiklik?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok haklısın
Sizi bilmem de ben o sizin milli olarak bildiklerinize benzemem, beni çok da ilgilendirmiyorlar. Ben beni bilirim bu da bana yeter zaten.
Türkiye cumhuriyeti tarihinde ilk defa siyasi bir parti, halka bir tv kanalını seyretmemesini söylüyor.
Bunların iktidara geldiğini bir hayal etsene?
Yayında kalacak kanal sayısı 2.
Fox ve Halk.
Diğerlerinin hepsini kapatır bunlar.
Kendi propagandalarını yapmayan her gazete kirlidir.
https://youtu.be/LbE2jlSi5zY
Birader adam CNN türk izlemek istemiyor salsana adamı.
Mezopotamya da havalar nasıl yeğenim? Var mı bir değişiklik?
Netflix’deki ottoman’ı izleyen var mı nasıl hikaye yanlı mı sizce
yüz verince şımaran tipleri sevmiyorum.
taş yerinde ağırdır aslanım, sen sadece koru.
Bu tip linç girişimlerini oldum olası sevmem, o ayrı. Tabi açıp tek bir kanal üzerinden haber de dinlemem. Kaldı ki sadece kendi fikrine yatkın kanalları izlemek ve hep aynı görüşteki insanlarla haşır neşir olmak kişiye sezdirmeden at gözlüğü takar. Bir anda hiçbir fikri olmayan birine dönüşürsünüz ve size dayatılan fikirleri kendi fikrinizmiş gibi savunmaya başlarsınız, o fikirlere ölümüne bağlanırsınız (şuan ülkemizde yaşanan durum da bu bence) CNN izler misiniz izlemez misiniz bilmem ama her fikre açık olmanızı ve her fikirden insanı dinlemenizi isterim. Değerlendirmeleri siz yapın, kararları siz alın.
Neden boykot ettiğini bilmeden boykot edenler var mesela.
Yine belgesel iyi bir yorum, ben daha kötüleriyle karşılaşıyorum. [emoji19] Aslında herkes çok iyi anlıyor ama güvenli bölgeyi terketmek zordur. Ne kadar gelişmiş ve evrilmiş de olsak, hala ilkel bir nokta var beyinlerimizde. Kendi güvenli bölgelerimiz dışında bir hayat sürdüremeyeceğimize iman etmişiz. Bazı insanlar tavşanların tüyleri arasına iyice yerleşir ve korkuyla yaşarlar, bazıları ise tırmanıp gerçeği ararlar. Hayat işte, herkesin eşit olmadığı noktalarla dolu.Demek istediğim tam olarak bu. Ama bu mecradaki üyeler söylediklerimi "ben sadece belgesel izlerim yeeaa" olarak anlıyor. Çok ilginç
la geçen bizim bi arkadaş izlemiş tarih konusunda değinilmemiş yerlere değinmişler felan dedi. Neymiş o dedim işte Fatih karadan gemileri geçirmek için ağaçları keserken haliçten görünmesin diye oranın beyine rüşvet vermiş öyle geçirmiş dedi yani bi düşündüm mantıklı geldi sonra gelmedi böyle muallakta kaldım. bende senin gibi izleyen bi kaç kişiye sorup izlemek istiyorum
Bu kanalı kimse izlemiyormuş zaten kim boykot ediyor açın pal nostalji dinleyin güzel şarkılar var