CHP'den CNNTürk'e boykot çağrısı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Türkiye cumhuriyeti tarihinde ilk defa siyasi bir parti, halka bir tv kanalını seyretmemesini söylüyor.
Bunların iktidara geldiğini bir hayal etsene?
Yayında kalacak kanal sayısı 2.
Fox ve Halk.
Diğerlerinin hepsini kapatır bunlar.
Kendi propagandalarını yapmayan her gazete kirlidir.
https://youtu.be/LbE2jlSi5zY

Birader adam CNN türk izlemek istemiyor salsana adamı.

Şahsi görüşüm Türkiye'de izlenecek hiç bir TV yok, tümü bağımlı yayın yapıyor. En iyi haberi gene yabancı kaynaklardan alınabiliyor. Aboo gene birileri beni dış mihrakların adamı olarak ilan edecek.
CNN türk gerçekten tam bir ahaber gibi oldu.
Neyse sizi bilmem ama ben gerçek gazeteciliği ve TV ciliği bir gün görmek özlemiyle yabancı kanallara bakmaya devam edeceğim.

Netflix’deki ottoman’ı izleyen var mı nasıl hikaye yanlı mı sizce

la geçen bizim bi arkadaş izlemiş tarih konusunda değinilmemiş yerlere değinmişler felan dedi. Neymiş o dedim işte Fatih karadan gemileri geçirmek için ağaçları keserken haliçten görünmesin diye oranın beyine rüşvet vermiş öyle geçirmiş dedi yani bi düşündüm mantıklı geldi sonra gelmedi böyle muallakta kaldım. bende senin gibi izleyen bi kaç kişiye sorup izlemek istiyorum

Ben Tv izzlemem zaten.

Bu tip linç girişimlerini oldum olası sevmem, o ayrı. Tabi açıp tek bir kanal üzerinden haber de dinlemem. Kaldı ki sadece kendi fikrine yatkın kanalları izlemek ve hep aynı görüşteki insanlarla haşır neşir olmak kişiye sezdirmeden at gözlüğü takar. Bir anda hiçbir fikri olmayan birine dönüşürsünüz ve size dayatılan fikirleri kendi fikrinizmiş gibi savunmaya başlarsınız, o fikirlere ölümüne bağlanırsınız (şuan ülkemizde yaşanan durum da bu bence) CNN izler misiniz izlemez misiniz bilmem ama her fikre açık olmanızı ve her fikirden insanı dinlemenizi isterim. Değerlendirmeleri siz yapın, kararları siz alın.

Neden boykot ettiğini bilmeden boykot edenler var mesela.

Bu tip linç girişimlerini oldum olası sevmem, o ayrı. Tabi açıp tek bir kanal üzerinden haber de dinlemem. Kaldı ki sadece kendi fikrine yatkın kanalları izlemek ve hep aynı görüşteki insanlarla haşır neşir olmak kişiye sezdirmeden at gözlüğü takar. Bir anda hiçbir fikri olmayan birine dönüşürsünüz ve size dayatılan fikirleri kendi fikrinizmiş gibi savunmaya başlarsınız, o fikirlere ölümüne bağlanırsınız (şuan ülkemizde yaşanan durum da bu bence) CNN izler misiniz izlemez misiniz bilmem ama her fikre açık olmanızı ve her fikirden insanı dinlemenizi isterim. Değerlendirmeleri siz yapın, kararları siz alın.

Neden boykot ettiğini bilmeden boykot edenler var mesela.

Demek istediğim tam olarak bu. Ama bu mecradaki üyeler söylediklerimi "ben sadece belgesel izlerim yeeaa" olarak anlıyor. Çok ilginç

yahu arkadaşa film önerisi yaptırıp yine de kendi bulduğu filmi izleyen insanlarız biz tabii ki kendi fikrimize yatkın kanalları izleyecez manyak mısınız........

Medya toplumun vicdanıdır.
Taraflı yayınları oldum olası sevmem, bu hem AKP hem CHP içinde geçerlidir
Ana muhalefet partisinin taraflı yayına tepki göstermesini desteklerim ancak bu yerel seçimlerde yaşanmış bir olayın bugün gündeme gelmesi saçmadır.

Demek istediğim tam olarak bu. Ama bu mecradaki üyeler söylediklerimi "ben sadece belgesel izlerim yeeaa" olarak anlıyor. Çok ilginç
Yine belgesel iyi bir yorum, ben daha kötüleriyle karşılaşıyorum. [emoji19] Aslında herkes çok iyi anlıyor ama güvenli bölgeyi terketmek zordur. Ne kadar gelişmiş ve evrilmiş de olsak, hala ilkel bir nokta var beyinlerimizde. Kendi güvenli bölgelerimiz dışında bir hayat sürdüremeyeceğimize iman etmişiz. Bazı insanlar tavşanların tüyleri arasına iyice yerleşir ve korkuyla yaşarlar, bazıları ise tırmanıp gerçeği ararlar. Hayat işte, herkesin eşit olmadığı noktalarla dolu.

Tv Izlemiyorum Ama Izlesemde TRT Çocuk Izlerim :)

Evet habertürk de an itibariyle boykota eklenebilir. Tükürdüklerini yaladılar.

[TWEET]1225505975957950465[/TWEET]

İlgili haber için

[TWEET]1225324673740820480[/TWEET]

Tv8 izleyin geçin işte ya, yeni nesil modern flash tv gibi bir şey. Canım flash tvcim haber de veriyordu tabii, unutulmaz. Tv8'de hiç dert tasa yok, oynat bakalım, kaynat bakalım, ye bakalım, söyle bakalım. Yakında survivor başlar zaten, ne dert edicez ya olanları. Şu adaya gitsek kilo verir miydik ya diye düşünüp kokonat kemirelim.

TLC izleyin TLC, bırakın haberi maberi.
Ev renovasyonları, deri aldırma, yağ aldırma, I [almost] got away with it, bana bunlarla gelin. TLC yoksa açın youtube, Dr Pimple Popper baştan sona bir izleyin tüm seriyi.
Ayrıca; etme cahille muhabbet fıttırırsın, alma cam kırığıyla taharet yırttırırsın.

la geçen bizim bi arkadaş izlemiş tarih konusunda değinilmemiş yerlere değinmişler felan dedi. Neymiş o dedim işte Fatih karadan gemileri geçirmek için ağaçları keserken haliçten görünmesin diye oranın beyine rüşvet vermiş öyle geçirmiş dedi yani bi düşündüm mantıklı geldi sonra gelmedi böyle muallakta kaldım. bende senin gibi izleyen bi kaç kişiye sorup izlemek istiyorum

bizim kitaplarda yazanlardan farklı yaklaşımlar var bu da normal her ülkenin tarihi kendine. Mesela bizim kitaplarda fatih’in babasını zorla tahta çağırdığı ben hükümdarsam emrediyorum sen hükümdarsan gel tahta otur sözleri bana da inandırıcı gelmemişti ki dizide de tam tersi istemeden tahta veda ediyor.

Geri