Chelsea'nin satılığa çıkarılması

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
2 milyar sterline satılacağı konuşuluyor.

alıcılardan birinin zamanında galatasaray'ın %51'ini almak istediği de söyleniyor... uydurma haber olma ihtimali olsa da bazen zengin takım olabileceğimizi düşünmek mutlu ediyor.

abramovich satıştan gelen parayı ukrayna'ya bağışlayacakmış... bir devir kapanıyor. azpilicueta sarılabiliriz tatlım.

"rus işadamıyken" savaştan sonra "rus oligark" denilmeye başlayan Roman Abramovich' in de bir gururu var.
takım gelirlerine ipotek koymak şartıyla ziraat bankası kredi verirse almayı düşünürüm. demirören' e kredi verip medya satın aldıran ziraat bankası benim gibi sadık müşterisine de kredi verir diye umuyorum.

Rus Halki’nin buyuk bir kismi Savasi desteklemiyor. Yalniz oyle isler yapiliyor ki adamlari zorla Putin’in kucagina atacaklar.

Fifa 2022’den bile Rus takimlarini filan cikariyorlar, adamlarin milli takimini cikariyorlar filan. Milliyetci duygulari koruklememek lazim. Daha büyük yikima sebeb olur sadece.

Abramovic’in yatirimlarinin ve parasinin dondurulmamasi karsiliginda verdigi harac gozuyle bakiyorum ben bu satisa.

Ruslara karşı çok saçma salak yaptırımlar var. Spor, sanat, iş alanlarında yapılan şeyler kabul edilemez.
Savaşın içinde olmayan, desteklemeyen ama sırf Rus vatandaşı olduğu için haksızlığa uğrayan kişiler var.

eğer alırsanız azpilicueta'yı da bana alın... çocuklarına da bakarım ben sorun değil. yeter ki o gülsün.

Geri