Chatte Tanıştığınız Biriyle Evlenirmisiniz ?

Konu sahibi son olarak 2505 gün önce görüldü

Chatte Tanıştığınız Biriyle Evlenirmisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    29
bukre bazen öyle başlıklar açıyorsun ki nabız yokladığını düşünüyorum :D

hos geldin :kiss:

Gecen yil babamin arkadasinin oglu internet adresini vermeyeyim internetten tanistigi bir kiz
ile evlendi ve maasAllah suan cok mutlu burdakilerin fikirlerini almak istedim ;p

internet amaç olarak değil araç olarak kalmışsa anlaşmışsam evlenirim.

Sanalı , reele taşımak lazım .Çok saçma nedenlerle taşınıp evlenenler varken sanaldan neden olmasın :)

bazı durumları göz önünde bulundurarak evlenebilme ihtimalim var,

O değilde bizimkilere nasıl açıklarım o sıkıntı işte .p ön yargılı olunuyor böyle durumlarda.

Bilemem ki , kavgalar bile komik olur senin chatteki halini de bilirim ben her yorumu beğenirdin herkese yazardın falan mı deriz birbirimize :p

Bööö kusacağım şimdi. Tabii ki de hayııırrr :>

Neden olmasın reele döktükten sonra?

Sanal kalmayıp reelde devam ederse ve degişen bir şey olmazsa olabilir neden olmasın .. Misal sokaktada tanışabilirsin

memeleri güzelse evet

reele dönerse diye bi durum yok yalan bunlar inanmayın, biz 6 yıl takıldık da olmadı .)

Bir önceki mesajımda bahsettiğim gibi, bu klişeleşmiş sorunun da konusu Allah'ın takdirine bakıyor. Ben evlenmem, seviyorsam evlenirim gibi laflar tamamen fuzûli. Nitekim Ecel gibi, Rızık gibi Kısmet (Eş) de önceden takdir edilmiştir; Kiminle, ne zaman, nerede olduğu da... Hâl böyle olmasa, dünyaya gelmeden önce seçilebilirdi ebeveynler.

Geri