Charlize Theron’lu Netflix Filmi The Old Guard

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Charlize Theron’lu Netflix Filmi The Old Guard

the-old-guard-1-filmloverss.jpg

Başrolünde Charlize Theron’un yer aldığı, aynı isimli çizgiroman serisinden filme uyarlanan The Old Guard’dan ilk görseller yayınlandı. Merakla beklenen film, 10 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak.

The Secret Life of Bees ve Beyond the Light gibi yapımlarla tanınan Gina Prince-Bythewood‘un yönettiği, Leandro Fernandez ve Greg Rucka’nın aynı adlı çizgiroman serisinden uyarlanan The Old Guard filmi için heyecanlı bekleyişimiz sürüyor.

Greg Rucka’nın senaryosunu yazdığı filmin başrolünde en son Bombshell ile Oscar’a aday olan Charlize Theron yer alıyor. Theron’a, A Bigger Splash, Far From the Madding Crowd ve Rust and Bone gibi filmlerle tanınan Matthias Schoenaerts ve son olarak Maleficent: Mistress of Evil’de izlediğimiz Chiwetel Ejiofor eşlik ediyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Harry Melling, Marwan Kenzari, Natacha Karam, Kiki Layne gibi isimler de yer alıyor.

Charlize Theron’lu The Old Guard, 10 Temmuz’da Netflix’te Yayınlanacak

the-old-guard-4-filmloverss.jpg

Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan film, esrarengiz bir kadının liderlik ettiği bir grup paralı askerin hikâyesini anlatıyor. Bu paralı asker grubunu diğerlerinden ayıran özellik ise asırlardır yaşayan ölümsüzlerden oluşması. Grup üyeleri için sonsuz hayatın heyecanı gitgide azalırken, daha önce tanımadıkları bir ölümsüzün ortaya çıkması, bu paralı asker grubunu beklemedikleri bir maceraya sürüklüyor. Filmde bu grubun liderine Charlize Theron hayat veriyor.

Star Trek Beyond, Annihilation, World War Z gibi filmlerin yapımcısı olarak sinema sektöründe tanınan David Ellison, Charlize Theron ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor. Merakla beklenen film, 10 Temmuz‘da Netflix’te yayınlanacak. Filmden yayınlanan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

the-old-guard-filmloverss.jpg

the-old-guard-7-filmloverss.jpg

the-old-guard-6-filmloverss.jpg

the-old-guard-2-filmloverss.jpg

the-old-guard-8-filmloverss.jpg

Charlize Theron'lı Aksiyon Filmi "The Old Guard"dan Yeni Görseller!

The Old Guard'dan Entertainment Weekly'ye özel görseller paylaşıldı.

4366528.jpg

Yıldız oyuncu Charlize Theron'ın başrolünde yer aldığı aksiyon türündeki "The Old Guard"dan yeni görseller paylaşıldı. Gina Prince-Bythewood'un yönetmenliğini üstlendiği The Old Guard'ın görselleride, Theron'ın canlandırdığı ölümsüz asker Andromache of Scythia ve ekibini görüyoruz.

Mad Max: Fury Road, Atomic Blonde, Monster, Tully gibi yapımların Oscarlı oyuncusu Charlize Theron'ın başrolünü üstlendiği aksiyon filmi The Old Guard'dan görseller yayınlandı. Entertainment Weekly'ye konuşan Theron, film için aylarca süren silah kullanma eğitimi aldı. İki elle tutulan savaş baltasını kullanmak zorunda kalan oyuncu karakteri hakkında şu sözleri sarf etti: "Film sonrasında gelmiş geçmiş en harika omuzlara sahip oldum. Daha önce hiç böyle bir şey yapmak zorunda kalmamıştım. Bu devasa şeyle savaştığınız kişiyi öldürmeden nasıl savaşılması gerektiğini öğrenmek zorundasınız." Röportaja katılan KiKi Layne'in sözlerine göre The Old Guardi güçlü feminist kadın hikayelerine sahip: "Bu tür filmler genellikle erkek karaktere sahiptir. Kadın karakterler de vardır, ama adamın hikayesinin yörüngesinde dönüp dururlar. Bu film, iki güçlü kadın hikayesini taşıma kapasitesine sahip."

2259645.jpg

Çizgi roman uyarlaması The Old Guard'ın konusu ise şöyle: The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

The Old Guard, 10 Temmuz'da Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

Charlize Theron'lı Aksiyon Filmi "The Old Guard"dan Yeni Görseller!
Çizgi roman uyarlaması The Old Guard'ın konusu ise şöyle: The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

En sevdiğim oyunculardan birisi olup konu da çok ilgi çekici ve merakla bekliyorum.

Charlize Theron’lu Netflix Filmi The Old Guard’dan İlk Fragman Yayınlandı

Başrolünde Charlize Theron’un yer aldığı, aynı isimli çizgiroman serisinden uyarlanan The Old Guard filminden ilk fragman yayınlandı. Merakla beklenen film, 10 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak.

Son dönemde 6 Underground ve Extraction gibi aksiyon filmleriyle geniş izleyici kitlesine ulaşan Netflix, dikkat çekici aksiyon filmlerine bir yenisini daha ekliyor. Başarılı oyuncu Charlize Theron‘un başrolünü üstlendiği The Old Guard, temmuz ayında Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Filmin yönetmen koltuğunda The Secret Life of Bees ve Beyond the Light gibi yapımlarla tanınan, sonradan rafa kaldırılan Spider-Man spin-off‘u Black Cat and Silver Sable’ı yönetmesi için seçilerek dikkat çeken Gina Prince-Bythewood oturuyor.

Leandro Fernandez ve Greg Rucka’nın aynı adlı çizgiroman serisinden uyarlanan film, aksiyon ve fantezi türlerini bir araya getiriyor. The Old Guard, esrarengiz bir kadının (Theron) liderlik ettiği bir grup paralı askerin hikâyesini anlatıyor. Bu paralı asker grubunu diğerlerinden ayıran ise asırlardır yaşayan ölümsüzlerden oluşması. Grup üyeleri için sonsuz hayatın heyecanı gitgide azalırken, daha önce tanımadıkları bir ölümsüzün ortaya çıkması, bu paralı asker grubunu beklemedikleri bir maceraya sürükleyecek.

Charlize Theron’lu The Old Guard, 10 Temmuz’da Netflix’te Yayınlanacak

the-old-guard-4-filmloverss.jpg

Charlize Theron’un bu paralı asker grubunun asırlardır yaşayan liderine hayat verdiği filmin oyuncu kadrosunda A Bigger Splash, Far From the Madding Crowd ve Rust and Bone gibi filmlerle tanınan Matthias Schoenaerts, son olarak Maleficent: Mistress of Evil’de izlediğimiz Chiwetel Ejiofor, Harry Melling, Marwan Kenzari, Natacha Karam, Kiki Layne gibi isimler de yer alıyor.

Star Trek Beyond, Annihilation, World War Z gibi filmlerin yapımcısı olarak sinema sektöründe tanınan David Ellison, Charlize Theron ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor. Filmin senaryosu ise çizgiromanın yaratıcılarından Greg Rucka’nın imzasını taşıyor.

10 Temmuz’da Netflix’te izleyici ile buluşacak filmden yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Charlize Theron, "The Old Guard" Hakkında Konuştu

Charlize Theron, Empire'a röportaj verdi.

1395835.jpg

Netflix'te yayınlanacak olan fantastik aksiyon filmi "The Old Guard"ın gösterime girmesine yalnızca 1 ay kaldı. Bu sırada filmin başrolünde yer alan yıldız oyuncu Charlize Theron, Empire Magazine'e konuştu ve The Old Guard ilgili düşüncelerinden bahsetti.

Mitolojik ögelerden beslenen ve bir grafik roman uyarlaması olan The Old Guard, bu yaza damgasını vuracak aksiyon filmlerinden biri olabilir. Ölümsüzlerin hikayesini anlatan The Old Guard, 10 Temmuz'da izleyicilerinin karşısına çıkmış olacak. Daha önce söylenenlere göre Charlize Theron başta olmak üzere oyuncular oldukça ağır bir fiziki eğitime tabii tutulmuştu. 6000 yıldır yaşayan bir karakteri canlandıran Theron, gösterime girmeye hazırlanan The Old Guard hakkında bir kez daha konuştu: "The Old Guard grafik romanını ilk okuduğumda, Andy'nin içinde bir şeylerin sıkışıp kaldığını hissettim. Bu beni heyecanlandıran şey oldu: Konseptin tam tersine, karakter gerçekmiş gibi hissettirdi, hayal ürünü değildi. Ona bir tükenmişlik hissi verdim ve binlerce yıl yaşamış olduğu fikrine takılı kalmadım. Her şeyi gördü ve askeri açıdan bilebileceği her şeyi biliyor. Keanu'nun John Wick'inin orijinal dövüş ekibinden David Hernandez ve takımıyla çok fazla çalıştık. Artık kendimi sonsuza kadar aksiyon filmi dünyasına aitmiş gibi hissediyorum. Çünkü dürüst olmam gerekirse bu ekip sektörün en iyisi."

The Old Guard'ın konusu şöyle: The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır.

The Old Guard, 10 Temmuz'da Netflix'te gösterilmeye başlanacak.

Filmi izledim,beğendim genel olarak.kadın zaten harika,biraz zorlama bir film olsada yine de keyifli.

Dip not: devamı geliyor.
İzledim fakat aradığımı bulamadım. Charlize Theron yine çok iyi oyuncunluk sergilemiş, o ayrı bir detay.
Bu kadar güzel bir konu, nasıl olur da sıradan bir aksiyon filminden öteye geçemez diye düşündüğümde, yönetmeni çok başarısız buldum ve şayet bu filmi Tarantino çekmiş olsaydı, ortaya on numara bir yapım çıkardı. Oyunculuklar ve aksiyon sahneleri bile kurtarmayacak kadar özensiz çekilmiş. Konu da oyunculuklar da boşa harcanmış ve bazı sahnelerde kullanılan müzikler kesinlike sahne ile uyuşmuyordu.

Aksiyon filmi olarak izlenebilir ve sürükleyici bir temposu da var fakat benim gibi aşırı beklenti içinde olanlar için Charlize Theron dışında hayal kırıklığı yaratacaktır.

Yenisini de bu yönetmen çekmez umarım çünkü her yönetmen her tarzda başarılı olamaz.

Son düzenleme:
İzledim fakat aradığımı bulamadım. Charlize Theron yine çok iyi oyuncunluk sergilemiş, o ayrı bir konu.
Bu kadar güzel bir konu, nasıl olur da sıradan bir aksiyon filminden öteye geçemez diye düşündüğümde, yönetmeni çok başarısız buldum ve şayet bu filmi Tarantino çekmiş olsaydı, ortaya on numara bir yapım çıkardı. Oyunculuklar ve aksiyon sahneleri bile kurtarmayacak kadar özensiz çekilmiş. Konu da oyunculuklar da boşa harcanmış ve bazı sahnelerde kullanılan müzikler kesinlike sahne ile uyuşmuyordu.

Aksiyon filmi olarak izlenebilir ve sürükleyici bir temposu da var fakat benim gibi aşırı beklenti içinde olanlar için Charlize Theron dışında hayal kırıklığı yaratacaktır.

Yenisini de bu yönetmen çekmez umarım çünkü her yönetmen her tarzda başarılı olamaz.
bende beğenmeme rağmen biraz zorlama olarak yorumladım.sözlerinize kesinlikle katılıyorum.aceleden hadi çekelimde eve gidelim tarzında çekilmiş.Charlize Theron olmasa kimse izlemez bu filmi.

Geri