CesuryureK kimdir?

Konu sahibi son olarak 818 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Saygıdeğer Forum kullanıcıları,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi CesuryureK hakkında bildiklerinizi ve anılarınızı bu başlık altından yazabilirsiniz.

Evet siz " CesuryureK Kimdir? " sorusuna ne cevap verirdiniz?

Not: Küfür/Hakaret ve Kişiyi rencide edici postlar yasaktır.

• Beğen
Tepkiler: X
çok iyi tanımasamda işin ehli ve çok ciddi biri olduğunu söyliyebilirim hasan abinin

işte insanlar çok riyakâr, şu adama kıymet vermemek ne tuhaf.

8-10 sene önce sorduğum bir soruya dünya çapında yaptığım araştırmalara göre senin dediğin gibi değilmiş cevabı vermişti. vay anasını yahu o gece çok şaşırmıştım.

helper scriptinide denemiş ve beğenmemiştim ama türkiyedeki en faydalı scriptti.
arkadaşlığımız yok ama sanal alemde kendimden başka dikkate değer bulduğum ilk kişiydi : dd

mIRC Scripting ile zamanında uğraşan biri olarak düşüncelerimi yazıyorum.
Ben Türkiye'de (el33t, Alience, CipriX, SCouNDReL, Serdar406, Regex, detay, RebeL, SpecifiC, UOnur ve daha diğerleri) yazdığı bütün kodları incelemiş biriyim.
CesuryureK'in kod bilgisi hiçbir zaman çok iyi değildi.Kod yazabilir ama üstad denebilecek seviyede biri değildi.Kendisinin çok tanınmasını da ben şuna bağlıyorum.İF yönetimlerindeyken oraların sunucularının scriptlerini CesuryureK editliyordu.Kendisini tanımam bu yüzden kişiliği hakkında yorum yapamam.

Son düzenleme:
Irc dunyasinin popisi oldugumuz zamanlar ben kendisini bot saniyordum. Sonra bir ara gercek kanli canli insan oldugunu ogrenmistim. Sasirtici!

Tarih eğitimi gördüğünü biliyorum. Donanımlı, bilgili.
Fi tarihinde lise öğrencisi iken tanımıştım.
Yıllar su gibi geçmiş.
Başarılarının devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri