Cem Yılmaz, yeni filminin yayın tarihini açıkladı!

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak, Özge Özberk, Ahsen Eroğlu ve Tülin Özen gibi isimleri bir araya getiren “Do not Disturb” filmi 29 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak.

Cem Yılmaz, yazıp yönettiği ve başrollerinden biri olduğu Do not Disturb filminin yayın tarihini sosyal medya platformu X üzerinden izleyicilerine duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, “Kendimi kabul ediyorum ve onaylıyorum. DO NOT DISTURB 29 Eylül de NETFLİX'te” ifadelerini kullandı.

Kaynak

Aa vallahi enteresan Pardon ya bu Cem Yılmaz dediğiniz kişi Hani Atatürk bizim en kıymetlimiz Mutlaka herkes Atatürkçü ilkelerle yaşamak zorunda diyen kişi değil mi? Sonrasında Atatürk filmine uygulanan sansüre susan da buydu galiba ama neyse size hayırlı olsun.! Malum bu zaman herkes dünyayı akvaryum gibi görüyor Dolayısıyla Balık hafızası hiç de şaşırılacak bir olay değil.

cem yılmaz’a gülmüyorum artık ama her yapımını izlediğim gibi muhtemelen bunu da izlerim.

Karakomik filmlerin devamı sanırım pek beğenmesem de yine de izlerim heralde zaten en az iki ay yatıcam evde

filmin çıkmasına bir ay gibi bir kısa süre varken fragman yayınlanmamış. neye benziyor bir bakardık.

Geri