Canlı yayında 7 yaşındaki kızım üvey babasıyla duş alıyor diyen anne

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Başka yerden edindiğim haberlere göre kızın öz babasının şikayeti nedeniyle, kız çocuğu korumaya altına alınmış.

haberlerde gormustum kizin babasi sikayet etmis cocugu almak icin cabaliyolar

Baba için ağır tahriktir. Eski karısını ve sevgilisini banyo küvetinde asitle eritse bile hakkıdır.

Istanbul Sözlesmesi burada simdi kiz cocugunu mu koruyacak,anneyi mi?
Anneyi de koruyacak bu olayda babanin hiddetinden diyenler,benim gözümde insan degildir.

Istanbul Sözlesmesi burada simdi kiz cocugunu mu koruyacak,anneyi mi?
Anneyi de koruyacak bu olayda babanin hiddetinden diyenler,benim gözümde insan degildir.
İğrençligi sebebiyle olaya duysual bakmamak imkansız. Asit kazanı önerisi de olmuş yukarıda, kafasının taşla ezilmesi gerekliliğini vurgulayan da. İşte maalesef işler böyle yürümüyor.

Evet o rosbu anayı, aslında babayı katil olmaktan korumak için kollayacagiz. Yoksa biri mezara öteki hapise. Çocuk yine ortada yine ortada.

Ha dersen ki namus belasina işlenen cinayetler cinayet sayilmasin.. işte o zaman ülke nüfusu bir ayda yarıya iner.

Climax, bir babaya baba olabilmesini engellemek kulvarindan bakiyorum ben.

Illa öldürsün demiyoruz..gözünü korkutabilir mesela.
Ama bu da yasak.

Illa öldürsün demiyoruz..gözünü korkutabilir mesela.
Ama bu da yasak.

gözünü korkutabilir ne ya =) ya da şey yapmalı çok soğuk havada kulak memesine vurmalı, acayip acıtıyor

kadının ve sevgilisinin yaptığı şey zaten yasalarda çocuk istismarına giriyor ve bunun cezası var. şiddete bu kadar meyilli olmayın, cezayı siz kesmeyin

bu insanlar korkutuyo beni. nasil olabilir bunlar, nasil yani, aklim almiyo

Ya birak allasen.
Yasalarda cezasi oldugundan bircok anne denilen varliklar,kücük kiz cocuklarini esek kadar erkeklerle fuhusa zorluyorlar.Caydiriciymis gercekten cezalar.

ulan nasıl bir ahlaksızlıktır bu
video yasaklanmış zaten de bu haberi görmüştüm geçen haftalarda

Geri