BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Candres Kusura Bakma Anne
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
KendisiCandres kim
Benim lakabııımCandres kim
nasıl yani anlamadımAnnenin haberi var mı itirafından?
nasıl yani anlamadımAnnenin haberi var mı itirafından?
Ne var anlamayacak? Kusura bakma anne diye başlık açıyorsun ve bunu da seslu söylüyorsun. Annene de gidip söyledinmi anne kusura bakma çünkü, ben seni dinlemedim, akıllanmadım,....... diye?nasıl yani anlamadım
nasıl yani anlamadım
Söyledim evet .Ne var anlamayacak? Kusura bakma anne diye başlık açıyorsun ve bunu da seslu söylüyorsun. Annene de gidip söyledinmi anne kusura bakma çünkü, ben seni dinlemedim, akıllanmadım,....... diye?
Ne dedi?Söyledim evet .
Neler demediki.Ne dedi?
Umarım ders çıkarırsın ve tekrar annene veya başka birisine aynı hatalarından dolayı kusura bakma demezsin.
Sadece beni dinleyin dedim abi başka suçum yok yemin ederim.kardeşim rakı şişelerine ahlaksız teklifte mi bulunuyosun seni neden reddediyolar
Sen anneni dinlemedin rakı şişeleri de seni dinlemiyor, demek ki aynı kafadasınız. Neyse bir gün rakı şişeleri de sana der Onurcan kusura bakma diyeSadece beni dinleyin dedim abi başka suçum yok yemin ederim.