Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Oranın kızları çok güzel.balkanlara benziyorlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Baştaki sen misin lefty hanımŞalvar modası çok uzun zamandır var ve düz renkleri topuklu ayakkabılarla giyiyorlar ancak kesinlikle bana hitap eden bir tarz değil.
![]()
![]()
![]()
Asla giymem, dedim ya benim tarzım değil.Baştaki sen misin lefty hanım
Oysa çok yakışırdı sana denemen lazımAsla giymem, dedim ya benim tarzım değil.![]()
Yok mu dul göçmen ben alayımGocmen kizlarina yakisiyor kadam. Benim valide de gocmen. Validenin tarafindaki dugunler efsane oluyor asfkj her yer isil isil sari oluyor
Yok moruk , olsa da senle ziyan etmezler asfkjYok mu dul göçmen ben alayım
Çok doğru kızın bütün hayat enerjisini alırımYok moruk , olsa da senle ziyan etmezler asfkj
Cok cirkin bi moda tövbe estağfurullah
Ayrica Çanakkalede de hic gormedim uydurma bence inanmayın sjxjxdj
Pul bende çok seviyorum neden bilmiyorum ama sjxjddVar canım, bizzat şahit oldum. Allı pullu, desen desen, rengarenk. Bir de Eceabat taraflarında köylerde düğünlerde genç kızlar alınlarına pul yapıştırıyorlar. Videoyu ilerleterek izledim, belki onlarda da vardır ya da düğün olmadığı için yapılmamıştır. Şalvarla uyum içinde olsun diye herhalde, gerçi çok kel alaka kalıyor ama neyse.: ))))))