Çamaşırlarım boyandı ne yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Beyaz çamaşırlarım boyandı boyandı, ne yapmalıyım? Birisi bir gece önce çamaşır suyu ile suya bastır. Sonra da tekrar makinede yıka demişti, işe yarar mı acaba? :dusun:

Başka fikri olan var mı?

Lethe boyandı derken içine renkli birkaç eşya mı karıştı ? Eğer ki böyle bir durum olduysa ben boyası çıkmaz diye birlikte yıkadığım tşörtüm ile aynı derdi yaşadım bunu dene fusya renk cıktıysa hepsi cıkar (:

vanish-oxi-action-kristal-beyazi-power-jel.png

bununla birlikte toz olanı da kullan çamaşır suyu sarı bir leke bırakıyor

Kot pantolonuma oje döküldü. Ne yapmalıyım, nasıl çıkar? Google da ki bir kaç yöntemi denedim ama çıkmadı.

@Mira beyazlar pembe olmuş. :kiki:

Beyaz çamaşırlar bişeyle karışmadıysa ki sanmıyorum içine birşey mutlaka kaçmıştır o makinanın lastik yerlerine bak çorap falan sıkışmıştır belki mavimsi bir renk bırakıyor beyazlılar o da tekstilin kumaşından dolayı ilk giymeden sonra hafif çivitli gibi olur pembe de var bir sorun :D Kosla dene Makina tozunu da Ariel 3D al bidaha ki çamaşırlarda olmaz :p ya da sen komple at o çamaşırları :D bütçe uçtu :haha:

Asetonla silmeyi denedin mi? Ayrıca ojeyle senin ne işin var? :kiki:

bi sitede asetonu kağıt havluya dökün ve pantolonunuz üzerinde bastırın yazıyodu, denedim çıkmadı. Çıkarmam lazım o lekeyi. Kuru temizlemede çıkar mı? :D

Yaa hiç sorma. Çalıştığım yerde oldu. :D

bi sitede asetonu kağıt havluya dökün ve pantolonunuz üzerinde bastırın yazıyodu, denedim çıkmadı. Çıkarmam lazım o lekeyi. Kuru temizlemede çıkar mı? :D

Yaa hiç sorma. Çalıştığım yerde oldu. :D

Kuru temizleme bir ihtimal çünkü özel leke çıkarıcı malzemeler bulunur onlar da çoğu zaman en zor lekeleri bile çıkarabilirler.
Vernel'den bile güçlü leke çıkarıcıları mevcuttur :D

Asetonu pamuğa dök sil. Çıkması lazım diye biliyorum.

Yenisini al eheh.

Aspirin diye bir ilaç var. Hem sprey şeklinde hemde deterjan şeklinde. Valla bizim beyazlar orjinalinden beyaz oluyor :D

Cart Ayşe teyzesi vardı onu ara çantası ile geliyor içinden ace çıkıyor bütün cartlara curtlara çare oluyor.

Geri