Çağla Şikel'in son hali görenleri şaşırttı!

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Çağla Şikel, imaj değişikliğiyle gündem geldi. Son hali takipçileri taraından eleştirilen Çağla Şikel, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bir marka ile yaptığı iş birliği kapsamında kamera karşısına geçen ünlü ismin dudaklarındaki eşitsizlik, elmacık kemiklerinde dolgunluk ve ön dişleri dikkat çekti.

Son hali takipçileri tarafından eleştirilen Çağla Şikel'e sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü ismin takipçileri Şikel'in son haliyle ilgili sert eleştirilerde bulundu.

Kaynak

zjB0tInNgkChhQWRgOwvZQ.jpg
fLS9D036vESMra0lDn4yGw.jpg

5-1mat.jpg
10-ufvp.jpg

Belli ki kadin da aynaya bakiyor, sonucu goruyor, bu islemlerin sonucundan belki o da pisman oldu. Arkadas, bu kadinlarin da baska isi gucu yok, surekli bir elestiri. Depresyona sokarlar insani. Birakin yahu, niye daha desiyorsunuz kadinin derdini.

İşlem ilk yapıldığında belli bir süre sorun olabiliyor ancak üst üste işlem yaptırmanın da bazı riskleri var. Yüz anatomisini çok iyi bilmeyen birine denk gelinirse yanlış noktalara uygulama yapıldığında da böyle sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

Çağla’nın her halini gördük be

artik bu tarz haberli konularin altina E HALA GUZEL yazacagim

zaten yüz hatları travestiden hallice
fena yapmış kendini

Pardon da insan kendini şu hale getirmesi için salak olması gerekir birazcık beyin ya cidden

Ha tavşan konsepti yaptı ise sorun değil onu anlarım

1713084326184.png

Ya axjdjddjd Serceee :D
Bi zamanlarin koskoca Sultani Ferattan sonra cok degisti..

• Hehe
Tepkiler: ne
Bu kadının dudakları oldum olası böyle? Dolgu yaptırırken şekline dokundurmuyor muhtemelen. Dişinde de abartılacak ne var ben mi körüm anlamadım ama son hali beni hiç şaşırtmadı ona eminim

Dişini dudağını vs bilemem, kendi tercihi de bu kadını gördüğümde Ali Şan'ın zıp zıp zıplaması geliyor aklıma hep.

Nolmuş ya buna ağzı açık dudağı büzük dişler her an bir şeyleri kemirecekmiş modunda yee Allahım sen akıl fikir ver

Geri