By_FaLCoN Amatör Çalışmaları

Konu sahibi son olarak 3076 gün önce görüldü
HayaL beğenirmisin bilmiyorum ama iki tane yaptım biraz acele oldu bekletmek istemedim daha fazla daha sonra yine uğraşırım bunlarla idare edebilirsen..

GnE0b2.png
27y9vq.png

HayaL beğenirmisin bilmiyorum ama iki tane yaptım biraz acele oldu bekletmek istemedim daha fazla daha sonra yine uğraşırım bunlarla idare edebilirsen..

GnE0b2.png
27y9vq.png

Tesekkur Ederim emegine saglık fakat Ben Acık saclı bayan avatarı pek kullanmıyorum :lutfen: Bana yaptıgınzda daha teseetire yakın olursa DAHA cok sevinirim :cici:

Tesekkur Ederim emegine saglık fakat Ben Acık saclı bayan avatarı pek kullanmıyorum :lutfen: Bana yaptıgınzda daha teseetire yakın olursa DAHA cok sevinirim :cici:

Rica ederim ne demek tamam işte bilmediğim için bu şekilde yaptım birazdann ilgilenirim..

Merhaba by Iskenderun'lu bende isteyebilirmiyim (:

Evet banada turbanli bir avatar yapabilirmisin uzerinede Kübra ismini yazabilirmisin :cici:

Tabiki avatarın hazır bukre kübra..
BoO seninkilerde hazır ama hayal yazdım sakıncası varmı :..

8nk34V.png
rLjaPM.png
1P43zp.png
QXJ0b3.png

Emegine Saglık Birsey Yazmasanda olurdu ve Boyutu biraz buyutebilir miyiz 175x350 gibi :cici: ben sana foto atsam olur mu :)

Emegine Saglık Birsey Yazmasanda olurdu ve Boyutu biraz buyutebilir miyiz 175x350 gibi :cici: ben sana foto atsam olur mu :)

Beğenmene sevindim tabiki boyutu büyütürüm isteüğe göre ..Tabi resim atarsan ilgilenirim elimden geldiğince BoO

Çok cok teşekkür ederim iskenderunlu :dyg:

Cok teşekkür ederim gercekten beğendi isen sevdim bu lakabı İskenderunlu ilk defa biri böyle hitap ediyoru hoşuma gitti :) :kop: :kiki:

10007250_631903320228690_7398806789460800521_n.jpg

175x350 ve Nicksiz Işık Gifli Yapar mısın :)

Ben hareketli gif formatında yapamıyorum yani photoshop 6 kullanıyorum ya tam yeni format yaa yapamıyorum.Öğrendiğim takdirde yaparım gif olarak

ZNDYOV.png

Ellerine saglık buda cok guzel olmus Tesekkur ederim :) :cici:

Geri