Büyüyünce Ne Olacaksın

Konu sahibi son olarak 2917 gün önce görüldü
Küçüktük hayallerimiz büyüktü
Biz büyüdük ve kirlendi dünya
Klişe sorulardan acaba kaç kişi hayalindeki mesleğe sahip olmuştur

Küçükken bu soruya aşçı dediğimde çok dalga geçmişlerdi :o

Mesala ben mafya olacam diyodum şimdi ne iş yapıyosun sorularına kalmadan iki lafımdan biri "ben mafyayım" olm parasız mafyamı olur lan diyorlar moralim bozuluyo nalet lidyalılar

Çok çok küçükken iç rahatlığı ile çöpçü olmak istiyordum.
Onlar arabaların arkalarında geziyorlardı benim için cumhurbaşkanlığından falan üst bir seviyeydi o. :p

Hâlâ istiyorum o arabaların arkasına takılmak.

Minibüs şöförü olmak istiyordu çocuk yüreğim. Cinsiyetim pek elvermedi.

Ah ah neler olacaktım ben ne güzel hayallerim vardı.

Ne iş olsa yaparım diyemedik

Dedektif olmak istediğimi söylemişliğim var. Ay iyi ki dedektif olmamışım, çünkü etrafımla ilgili gerçekten çok dikkatsizim. Ve her şeye profesyonel bir biçimde ilgisiz bir duruşum var :T:

Anne olacağım demişliğim var, henüz olamadık :T:

Annemin mesleğini söylemişliğim var. Onu kazanamadık :T: Şimdiki mesleğimden memnunum, iyidir. Bir miktar büyüdük ve şu ana kadar olduklarımızla mutluyuz.

Şimdi iyi ve merhametli bir insan olmaya çalışıyorum. Belki büyüyünce olurum ya da olunca büyürüm.

Küçükken de cenem düşük ve asi olduğu için avukat ol derlerdi, dalga geçip hakimi illallah ettirirsini de eklerlerdi sağ olsunlar. :liv:

Büyüyünce Farfetch'd olup hepinizi pırasamla dövmek isterdim ama ben bir kûş değilim, o yüzden bilemedim. :aeg:​

Oo o zaman da kararsızmışım ama en çok pilot dedim sanırım

Büyüyünce olmak istediğim şeyi olamadım daha iyisini oldum. Aferin bana.

çocukken hep öğretmen olmak isterdim, şimdi pres operatörüyüm.

Ortaokuldayken doktor olmak istediğimi söylediğimde matematik öğretmenim sen çok yavaşsın insanları masada bırakırsın demişti...

Neyse ben hâlâ küçüğüm büyüyünce yutubır olmak istiyorum beni izlersiniz dimi .d

Futbolcu olmak istiyordum, at antrenörü oldum…

Geri