Büyüye inanan insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Büyüye inaniyormusunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
şuna sinir oldum gidip büyü yaptiram
hayati alt üst olsun

ciddi ciddi büyüye inanan varmi ya?

cillop gibi yazmışım yine, alnımdan öpüp konudan çıkıyorum

İnanıyorum.
Havas ilmiyle de ilgileniyorum fakat iş hayatım ve şartlardan ötürü hicbir zaman bilgi anlamında profesyonellesemeyeceğim gibi duruyor.
Türkçe kaynaklar çok sınırlı olanlar da ya kaldırılmış ya da sınırlandırılmış.
Pek çok kadim arsiv tarihin tozlu sayfalarında saklanmis gerek sosyolojik düzen gerek toplumun büyüye bakış açısından dolayı Ingilızce çeviri kaynak da çok sınırlı. Ana kaynaklar Ibranice, Sanskritce,Arapça,Farsça etrafinda dönüyor. Derin bilgiler için bu dillerden birine ya da bir kaçına hakim olmanız zorunlu gibi bi şey. Tr'de profesyonel olanlar ağırlıklı Güneydoğu Anadolu bölgesinde.

İnanıyorum ama herşeyin Allah'ın iznine bağlı olduğuna ve Allah'ın izni olmadan hiçbirşeyin gerçekleşmeyeceğine de inanıyorum

Göz boyama, şaşırtma, algı yaratma. Hepsi bu.

Allah gereksiz ve faydasız şeyleri haram kılmış.

İnanıyorum.
Havas ilmiyle de ilgileniyorum fakat iş hayatım ve şartlardan ötürü hicbir zaman bilgi anlamında profesyonellesemeyeceğim gibi duruyor.
Türkçe kaynaklar çok sınırlı olanlar da ya kaldırılmış ya da sınırlandırılmış.
Pek çok kadim arsiv tarihin tozlu sayfalarında saklanmis gerek sosyolojik düzen gerek toplumun büyüye bakış açısından dolayı Ingilızce çeviri kaynak da çok sınırlı. Ana kaynaklar Ibranice, Sanskritce,Arapça,Farsça etrafinda dönüyor. Derin bilgiler için bu dillerden birine ya da bir kaçına hakim olmanız zorunlu gibi bi şey. Tr'de profesyonel olanlar ağırlıklı Güneydoğu Anadolu bölgesinde.
ooo bir havascı daha çıktı :)

Ee şimdi size Yusuf Fahir Baba’yı anlatsam anlamazsınız da…

büyüyle yapılabileceklerin sınırsızlığını düşününce bu işin fakir fukaranın arasında dönen bi mevzu olarak kalmış olması ilginç tabii. hiç devlet başkanlarına ya da milyarderlere büyü yapıldığını duymuyorken hayriye'nin nazmi'ye kendine bağlama büyüsü yaptırdığını sık sık duyuyorsak bunun iki ihtimali vardır; ya üst kademelerdeki insanlar çok profesyonel ve gizli büyücülükte ustalar ve garibanlara amatör kısmı kalıyor ya da komple yalan dolan ve kapalı toplumların bağnazlığından doğmuş bi fenomen. tarafınızı seçiniz...

Geri