Büyük gece Yahudiyi vuracak.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
İran İsrail'e etkili füzelerle saldırmaya başladı. Onlar yok dese de ölenler olacak insan üzülür denilse de üzülmeyeceğim. insanlığımı da sorgulamayacağım.!

Suudi Arabistan İran'ın askeri ateşesini istemeyen adam ilan etmiş ve ülkeyi 24 saat içinde terk etmesi söylenmiş. Şaşırdım mı, Hayır.

İran İsrail'e etkili füzelerle saldırmaya başladı. Onlar yok dese de ölenler olacak insan üzülür denilse de üzülmeyeceğim. insanlığımı da sorgulamayacağım.!

Suudi Arabistan İran'ın askeri ateşesini istemeyen adam ilan etmiş ve ülkeyi 24 saat içinde terk etmesi söylenmiş. Şaşırdım mı, Hayır.

Suudları da vursa ya, ne sevinirim...

Yahudi elindeki Medya silahını şöyle kullanacak. Şehirlerimiz bu hale geldi insanlarımız bu halde birkaç kız çocuğunu gösterir yaralanmış ise. Çalışmayan bir okul vurulmuş denilmiş ki ya içinde çocuklar olsaydı. Ulan şerefsiz köpek içinde yüzlerce kız çocuğunun olduğu Okulu vurdun. Şimdi sana diğer yanaklarını dönmesini mi bekliyorsun köpeğin soyu.

Bayram af günüdür, barış günüdür.
Bayramlar rahmete giriş günüdür.
Bayram, Hak menzile varış günüdür.
Gönlümü verdiğim bayramlar hani?

Abdurrahim Karakoç

• Beğen
Tepkiler: ne
Bayram af günüdür, barış günüdür.
Bayramlar rahmete giriş günüdür.
Bayram, Hak menzile varış günüdür.
Gönlümü verdiğim bayramlar hani?

Abdurrahim Karakoç
Kabul etmiyorum. Bir kuduz köpek sürüsü gördüğü herkese saldırırken bizden yine insanlığı, yaratılmışı yaradan'dan ötürü hatırlayıp affetmeyi hatırlamamız istenemez. Merhamet etmeyene, merhamet edilmez..!

kamil abi dün gebzeden bursaya gittim 1500 lira sadece yol ücreti ödedik ona da bir el atsan

kamil abi dün gebzeden bursaya gittim 1500 lira sadece yol ücreti ödedik ona da bir el atsan
Hemen yetkili makamlara Mail atalım, kendi ürettiğimiz dünyayı sattığımız petrolü niye pahalı alıyoruz diye bir soralım.

Ya da kutuplarda sürüsünden ayrılmış bir penguen yavrusu varken bunları konuşmanın zamanı mı diye bir düşünelim.

Hemen yetkili makamlara Mail atalım, kendi ürettiğimiz dünyayı sattığımız petrolü niye pahalı alıyoruz diye bir soralım.

Ya da kutuplarda sürüsünden ayrılmış bir penguen yavrusu varken bunları konuşmanın zamanı mı diye bir düşünelim.
ee reis habire petrol bulmuyor muydu atv yalan haber yapmaz ordan izledim kamil bey.
artı petrol demiyorum yol çok pahalı yol ücreti

ee reis habire petrol bulmuyor muydu atv yalan haber yapmaz ordan izledim kamil bey.
artı petrol demiyorum yol çok pahalı yol ücreti
Hani o televizyonlarda gördüğümüz petrol arama kuyları var ya; soba borusu onlar soba borusu hahaha. O Petrol akıyor diye gösterdikleri çeşmeler de göstermelikti zaten. Keşke bu kadar saf olmasan🤣🤣🤣

A Haber fan kulüp üyeleri arasındaki min sen misin🤣🤣🤣🤣

Hani o televizyonlarda gördüğümüz petrol arama kuyları var ya; soba borusu onlar soba borusu hahaha. O Petrol akıyor diye gösterdikleri çeşmeler de göstermelikti zaten. Keşke bu kadar saf olmasan🤣🤣🤣

A Haber fan kulüp üyeleri arasındaki min sen misin🤣🤣🤣🤣
ne salakmışım gerçek sanıp oy verdim ben de :s

mazotta 72 lira oldu neyse ki ben senin lafını dinleyip depoyu doldurdum daha 2 yıl yeter bana herhalde xx
Şimdi Mazota bu kadar zam geldi ya genellikle ulaşım sektöründe kullanıldığından dolayı şimdi Seyreyle zam yağmurunu. Hani bizim çakallar var ya tam bunu bekliyordu hazır bahaneleri var artık. Etiketlerde yüzde üçlük paya sahip ulaşım maliyeti etiketlere en az %10-15 yansır bilgin olsun. Hani demedi demeyin.🤣🤣

Ama olsun du değil mi Nasıl olsa hükümet sorumluluk hahaha.

Yine gece gece İnce İnce Yasemince dedim her mevzuya dokundum..

Şimdi Mazota bu kadar zam geldi ya genellikle ulaşım sektöründe kullanıldığından dolayı şimdi Seyreyle zam yağmurunu. Hani bizim çakallar var ya tam bunu bekliyordu hazır bahaneleri var artık. Etiketlerde yüzde üçlük paya sahip ulaşım maliyeti etiketlere en az %10-15 yansır bilgin olsun. Hani demedi demeyin.🤣🤣

Ama olsun du değil mi Nasıl olsa hükümet sorumluluk hahaha.

Yine gece gece İnce İnce Yasemince dedim her mevzuya dokundum..

20 günde 60 liradan 71 liraya çıkmış kamil bey %3 neye göre hesapladınız kamil beycim.

20 günde 60 liradan 71 liraya çıkmış kamil bey %3 neye göre hesapladınız kamil beycim.
O zaman yazdığımı İyi oku benzin pompasından bahsetmiyorum, ulaşım maliyetinin etiketlerdeki yer aldığı orandan bahsediyorum.

O %3 de maksimum yani.

Yani Güneydoğu Anadolu bölgesinden yapılan bir samanın Ege veya Karadeniz'e gelmesindeki maliyette ulaşımın etkisi en fazla yüzde 3.

O da bizim çok namuslu işverenlerimiz her şey aynı oranda düşünüyor yersen saman var yemezsen zam olarak kullan.

O zaman yazdığımı İyi oku benzin pompasından bahsetmiyorum, ulaşım maliyetinin etiketlerdeki yer aldığı orandan bahsediyorum.

O %3 de maksimum yani.

Yani Güneydoğu Anadolu bölgesinden yapılan bir samanın Ege veya Karadeniz'e gelmesindeki maliyette ulaşımın etkisi en fazla yüzde 3.

O da bizim çok namuslu işverenlerimiz her şey aynı oranda düşünüyor yersen saman var yemezsen zam olarak kullan.
hmm napalım toplanıp işverenlere mi tepki verelim kamil bey?
doğalgaz zammını da işverenler mi yapıyor epdk botaş mı
mtv zammını,onu geçtim yaptığımız zam bile yetmedi geçmişe dönük zam alalım fikrini işverenler mi yapıyor?
ayrıca işverenler kim devletin üstündeler mi?
bunları dizginleyecek kişiler vatandaşlar mı kanun koyucu olarak mecliste sözde halkı temsil görevi bulunan yöneticiler mi?

Geri