Burun karıştırırken yakalanmak..

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Yer yarılsa da yerin dibine girsem dedirtir.. Ulu orta yapılmamalıdır..

Ben sana burnunu karıstirma demedim, yakalanmadan karıştır dedim.

:zuha:

İğrenç ötesi bir durumm.

abi karıştırmak yine iyi.

bazı dayıların yürürken burnunun bir deliğini kapatıp diğerinden tanzikle asfalta şak diye yapıştırdıklarına ne demeli.

ben bir gidip bakayım evde mi unutmuşum kendimi dedirtecek durum.

Yapmışızdır illa ki yakalanmışızdır da. :D

nosepick.gif

bozuntuya verme, çaktırmadan arkada yuvarla, yuvarla, yuvarla... yuvarla.... yuvar...sdasdasda ta ki çimento kıvamına gelene kadar, sonra fırlat gitsin

bizim lisede bir hocamız vardı şöyle derdi,hepimiz aynıyız arkadaşlar siz burnunuzu karıştırıp çekyatın arkasına sürmüyor musunuz :D

burun karıştırmada yukarıdaki üyenin dediği gibi iki püf nokta vardır, öncelikle eğer çıkardığınız parça tamamen kuruysa yuvarlamadan arabanın camından, balkondan veya evin içinde çekyat, kanepe, koltuk, vitrin gibi yerlerin arkasına, işaret parmağı yardımıyla baş parmağınızla fırlatabilirsiniz, ancak birazı kuru birazı uzayan ıslak bir parça ise burada yuvarlama devreye giriyor, yuvarlamak çok önemli, işin püf noktası, çıkan parçanın kulak memesi kıvamına gelene kadar ( amaç ıslak parçanın kuru parçanın içinde dağılmasıdır) yine işaret parmağı ile baş parmak arasında oynanmasıdır, parçanın yapışkanlığı geçtiği zaman yine istediğiniz yere fırlatabilirsiniz, ya ben uğraşamam , benim o kadar vaktim yok diyorsanız, çıkardıgınız gibi zemine iyice bastırmak suretiyle masa, kanepe, koltuk, sandalye, yatak altlarına sürebilirsiniz.

Daha güzel konularımda var bakmak istersen gerilere doğru git.. :D

burun perdesini delmemeye dikkatedin :p patolojik bir vaka değil gönül rahatlığı ile karıştırabilirsiniz.

Bir zorunluluk olduğundan yakalanmakta sakınca yok

Genellikle otobüs duraklarında veya parklarda gördüğüm şey. Yok ondan sonrada o eliyle birşeyler yiyor. :mrslkm:

Geri