Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burçları değişelim mi?Yalancıyı dilenci kovalasın
Bende senin burçtan yeterince mevcut hiç almıyım :dBurçları değişelim mi?lanet
Yıllarca gömüldü ikizler... dedim artık yeter güzel olmak suç mu ya.. sürekli dışlanıp kötü yakıştırmalara maruz kaldık... bi sabah bu astrologlara kafayı atmış şekilde uyandım... gözümü acar acmaz "ben de sizin...." diyerek cıktım yatağımdan.... neco dayımı musallat ettim üstlerine.. şimdi beğenmediğiniz burçu sor, aynı bu adam gibi cevabını veremiyorlar... öyle işte bu da benim uzun ve zorlu hikayem......bu ara astrologlar neden ikizlere kıyak geçiyor, araştırılsın. konuya @Anna Karenina ve @Melodram ı davet ediyorum
Yıllarca gömüldü ikizler... dedim artık yeter güzel olmak suç mu ya.. sürekli dışlanıp kötü yakıştırmalara maruz kaldık... bi sabah bu astrologlara kafayı atmış şekilde uyandım... gözümü acar acmaz "ben de sizin...." diyerek cıktım yatağımdan.... neco dayımı musallat ettim üstlerine.. şimdi beğenmediğiniz burçu sor, aynı bu adam gibi cevabını veremiyorlar... öyle işte bu da benim uzun ve zorlu hikayem......
Ekli dosyayı görüntüle 84993
Bu arada kılıçdaroğlu yay burcu..şimdi al bu bilgiyi ne yaparsan yap slkj
slkj İmamoğlu da ikizler.... Bu adamı da hiç sevmem... ikizler burcu olduğu için böyleyleyse gercekten bu burcu piyasadan kaldırsınlar.... gariban rte de balık...... cnm ya........temel karamollaoğlu da ikizler burcuymuş, al bu bilgiyi ne yapıyorsan yap kdjdj