Burçların sizin için bir önemi var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sende tam burcunu bulmusun yani haaa nefret ederim yengec burcundan amma sulu göz amma mızmız olurlar biseyi baktılar yaptıramıyolar yada haksız cıkacaklar hemen göz yaslarına sarılırlar aman aman uzak kalsınYengec burcu olmayan bi erkekle olmaz.![]()
sende tam burcunu bulmusun yani haaa nefret ederim yengec burcundan amma sulu göz amma mızmız olurlar biseyi baktılar yaptıramıyolar yada haksız cıkacaklar hemen göz yaslarına sarılırlar aman aman uzak kalsın![]()
Bana biraz anlatsana şu burc olayını.Kendimi bu konuda çok dışlanmış gibi hissettim.:dyg:
asikaptan erkek olduğu halde biliyor ben bilmiyorum.:hih:
burcları bildimden değil be tesadüf öğrendim bir kac tanıdım kisinin burcunu ordan biliyorum isism olmaz yoksa burclarla felan zaten nefret ettimden hafızmda kalmısBana biraz anlatsana şu burc olayını.Kendimi bu konuda çok dışlanmış gibi hissettim.:dyg:
@asikaptan erkek olduğu halde biliyor ben bilmiyorum.:hih:
Kuzucum valla ben de bilmiyorum. Bizim burcla balik ve yengec uyumluymus. Ama ben boga burcu erkegi isterdim.p
menüde ikziler var koc var yay var akrep var aslan var balık var sırf boğada takılı kalmyınız efendim seceneğimiz cokKuzucum valla ben de bilmiyorum. Bizim burcla balik ve yengec uyumluymus. Ama ben boga burcu erkegi isterdim.p
Akrep erkeği candır. (:
Ben kendimle zor ugrasiyorum. Bi de onu cekemem :/
Yay olur
Koc burcuyla da ugrasamam:/
Sen kasinmissin yalniz.Koç erkeği evlat olsa sevilmez ki. (:
Bencil,ukala,burnunun dikine giden vs vs.. Anlatılmaz yaşanır yani. :p
Sen kasinmissin yalniz.