Burçlara göre kıskançlık oranları

Konu sahibi son olarak 712 gün önce görüldü

Çok mu kıskançsınız? Ya da erkek arkadaşınızın nerede olduğu çok ilgilendirmiyor mu? Burcunuzun sesine kulak vererek ne kadar kıskanç olduğunuzu anlayabilirsiniz. İşte burcunuzun size söyledikleri…

Koç burcu yüzde 80: Koçlar geri planda kaldıklarını hissettiklerinde kıskançlık yaparlar.

Boğa burcu yüzde 90: Kıskançlık onlar için sıradan bir durumdur.

İkizler burcu yüzde 95: Kıskanç olduklarını pek göstermezler ama Başaklar bu konuda çok hassastır.

Yengeç burcu yüzde 100: Yengeçler kıskançlık duygusuna esir düşerler.

Aslan burcu yüzde 100: Aslanlar, liderliği kimseye bırakmak istemezler. Bir adım geri planda kaldıklarında kıskanç yüzleri hemen ortaya çıkar.

Başak burcu yüzde 15: Sakinliği ve soğukkanlılığı elden bırakmayan Başaklar, kıskançlık konusunda da oldukça kontrolü davranırlar.

Terazi burcu yüzde 75: Kıskançlık duygusuna esir olmasalar da Teraziler de biraz kıskanç sayılırlar.

Akrep burcu yüzde 100: Kıskançlık Akreplerin yaşam tarzıdır denebilir.

Yay burcu yüzde 80: Kıskanç değilmiş gibi görünseler de Yaylar da oldukça kıskançtırlar.

Oğlak burcu yüzde 35: Mantıklı düşünüp adım atan Oğlaklar, kıskançlık duygularını çok iyi kontrol ederler.

Kova burcu yüzde 65: Kıskanç sayılmayan Kovalar, duygularını büyük oranda kontrol edebilirler.

Balık burcu 75: Balıklar kıskançlıktan çok duygusallık yıkar. Kıskandıkları zaman duygularının esiri olan balıklar fevri hareketler gösterebilirler.

Akrep burcunu hiç ama hiç tanımıyorlar.:)

İkizler burcu yüzde 95: Kıskanç olduklarını pek göstermezler ama Başaklar bu konuda çok hassastır.

İkizler olunca tabii...

Oğlak burcu yüzde 35: Mantıklı düşünüp adım atan Oğlaklar, kıskançlık duygularını çok iyi kontrol ederler.

Kontrol sahibi, oran üzerinde de oynama yapar. Müsterih olun.

Leydi çızgımın sınırı hiç kıskançlık olmadı.

Sigarayı bile kıskanırdım kalbine giden yollara uğradığı için... diyesim geldi..

Geri