Burçlar ne kadar küfürbaz sinirlenince?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Ajsjdjdj sabahtan akşama kadar grupta ben küfür ediyorum aynen.:d
Evet %789 :) ben demiyorum.. konu da yazıyor, ne yani burçlara karşı mı gelelim..
Oğlak kadınları küfür etmiyor, görev iptal arkadaşlar.. bu konu çöp.

boğa burcunun oranını okurken sövdüm… abartmışlar, o kadar küfür eden biri değilim ama yeri gelince de edebiliyorum, artık melek değilim… :emoji_disappointed_relieved:
edit: hee sinirleninceymiş :eriyensurat: küfür yine diyemeyiz ama ceza - holocaust sinir versiyon…

boğa burcunun oranını okurken sövdüm… abartmışlar, o kadar küfür eden biri değilim ama yeri gelince de edebiliyorum, artık melek değilim… :emoji_disappointed_relieved:
edit: hee sinirleninceymiş :eriyensurat: küfür yine diyemeyiz ama ceza - holocaust sinir versiyon…
Melo başkanım, sakinsin sen sakin kal..

Ee ben böyle anlamayadım ki sevgili @Rhea :(

hem ikizlerim ve yükselen boğa :s biri hiç küfürbaz değil öteki aman Allah:f

Ben küfür bilmem ama güzel tartışırım…

Melo başkanım, sakinsin sen sakin kal..
beni başkan yaptırmadığınız gerçeğine bile sakin kaldım ben. bilirsiniz ki 10 sene önce bile en kaoslu kavgalardan da sakinlikle çıkmışımdır ama artık daha kısa küfürler biliyorum… SAKİNİM MERAK ETMEYİNİZ.

Sen burda birine sövmüştün neydi ya şerefsiz mi yazmıştın düşünki bu onu okuyacak da o an acaba şerefsiz derken surat ifadesi nasıl oluyor bu kızın diye düşünmüştüm gözler devrik ve küçümseyici bir eda ile belkide Sjsjs

Sen burda birine sövmüştün neydi ya şerefsiz mi yazmıştın düşünki bu onu okuyacak da o an acaba şerefsiz derken surat ifadesi nasıl oluyor bu kızın diye düşünmüştüm gözler devrik ve küçümseyici bir eda ile belkide Sjsjs
ahahah kime dedim kız, demiş de olabilirim arada küçük çıkışlarım oluyor, neden? ÇÜNKÜ DUBLE KARADENİZLİYİM. ay beni bile ne hale getirdi şu forum, yazıklar olsun size… ben öte tarafta ağlak, duygusal yazılar yazan biriydim :((( hoş onda da hep yılın yazarı seçildim diye şiir yazanlar “şiir ve yazı kategorisi ayrı yarışsın” demişlerdi de kaos olmuştu…

Geri