Evet %789Ajsjdjdj sabahtan akşama kadar grupta ben küfür ediyorum aynen.:d
Oğlak kadınları küfür etmiyor, görev iptal arkadaşlar.. bu konu çöp.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet %789Ajsjdjdj sabahtan akşama kadar grupta ben küfür ediyorum aynen.:d
Kaslarin arasindan domdom kursunu degdi diyesim geldi
Melo başkanım, sakinsin sen sakin kal..boğa burcunun oranını okurken sövdüm… abartmışlar, o kadar küfür eden biri değilim ama yeri gelince de edebiliyorum, artık melek değilim…
edit: hee sinirleninceymiş :eriyensurat: küfür yine diyemeyiz ama ceza - holocaust sinir versiyon…
beni başkan yaptırmadığınız gerçeğine bile sakin kaldım ben. bilirsiniz ki 10 sene önce bile en kaoslu kavgalardan da sakinlikle çıkmışımdır ama artık daha kısa küfürler biliyorum… SAKİNİM MERAK ETMEYİNİZ.Melo başkanım, sakinsin sen sakin kal..
Sen burda birine sövmüştün neydi ya şerefsiz mi yazmıştın düşünki bu onu okuyacak da o an acaba şerefsiz derken surat ifadesi nasıl oluyor bu kızın diye düşünmüştüm gözler devrik ve küçümseyici bir eda ile belkide Sjsjsboğa burcunun oranını okurken sövdüm… abartmışlar, o kadar küfür eden biri değilim ama yeri gelince de edebiliyorum, artık melek değilim…
edit: hee sinirleninceymiş :eriyensurat: küfür yine diyemeyiz ama ceza - holocaust sinir versiyon…
ahahah kime dedim kız, demiş de olabilirim arada küçük çıkışlarım oluyor, neden? ÇÜNKÜ DUBLE KARADENİZLİYİM. ay beni bile ne hale getirdi şu forum, yazıklar olsun size… ben öte tarafta ağlak, duygusal yazılar yazan biriydimSen burda birine sövmüştün neydi ya şerefsiz mi yazmıştın düşünki bu onu okuyacak da o an acaba şerefsiz derken surat ifadesi nasıl oluyor bu kızın diye düşünmüştüm gözler devrik ve küçümseyici bir eda ile belkide Sjsjs