Kim
Gümüş Üye
En güzel özellik her zaman kovadır kova , Galatasaray’ın büyüklüğünü kabul ettiğiniz gibi bunuda etmelisiniz ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence de...Benim balık burcu ile alakam yok, bu listeyi kim yaptı yahu, sadece dolandırıcı kısmı bana uyuyor
Zaten @Aze bu konuyu sırf orada dolandırıcı kelimesi geçiyor diye açmıştır..
Genç, çıtır, zeki, zengin, yakışıklı, hafifçe kaslıyım.. bu boş konuları bırakıp biraz benim yakışıklılığım hakkında konuşsak Kirazcım![]()
Teraziye laf söyletmeyiz... Ama ilgiyi abartmayı seviyorlar kabul edelim...tamam bu işler zırva ama bir terazi burcu, bir terazi erkeği gerçeği var. bunu inkar edemeyiz.
İşte böyle dürüst erkekler bir de yazılanları yalanlayan erkekler var,karşı saldırıya geçenler var.....Acayip isabetli olmuş gerçekten.
Kendimi çırılçıplak kalmış, ifşa olmuş hissettim. Karakter olarak.
lovebombing ardından ghosting diyo amatamam bu işler zırva ama bir terazi burcu, bir terazi erkeği gerçeği var. bunu inkar edemeyiz.
ikizler burcuna yazacaklarına teraziye yazmışlar.lovebombing ardından ghosting diyo ama
bu burc direkt red flag