Burç Erkeklerini Tanıma Rehberi

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
kendiniz tanıyın
he hepsini

Benim balık burcu ile alakam yok, bu listeyi kim yaptı yahu, sadece dolandırıcı kısmı bana uyuyor :)
Zaten @Aze bu konuyu sırf orada dolandırıcı kelimesi geçiyor diye açmıştır..
Genç, çıtır, zeki, zengin, yakışıklı, hafifçe kaslıyım.. bu boş konuları bırakıp biraz benim yakışıklılığım hakkında konuşsak Kirazcım :*

Benim balık burcu ile alakam yok, bu listeyi kim yaptı yahu, sadece dolandırıcı kısmı bana uyuyor :)
Zaten @Aze bu konuyu sırf orada dolandırıcı kelimesi geçiyor diye açmıştır..
Genç, çıtır, zeki, zengin, yakışıklı, hafifçe kaslıyım.. bu boş konuları bırakıp biraz benim yakışıklılığım hakkında konuşsak Kirazcım :*
Bence de...

tamam bu işler zırva ama bir terazi burcu, bir terazi erkeği gerçeği var. bunu inkar edemeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Acayip isabetli olmuş gerçekten.

Kendimi çırılçıplak kalmış, ifşa olmuş hissettim. Karakter olarak.

• Hehe
Tepkiler: Aze
tamam bu işler zırva ama bir terazi burcu, bir terazi erkeği gerçeği var. bunu inkar edemeyiz.
Teraziye laf söyletmeyiz... Ama ilgiyi abartmayı seviyorlar kabul edelim...

Acayip isabetli olmuş gerçekten.

Kendimi çırılçıplak kalmış, ifşa olmuş hissettim. Karakter olarak.
İşte böyle dürüst erkekler bir de yazılanları yalanlayan erkekler var,karşı saldırıya geçenler var.....
Görün görün....

Boğa erkeğinin keyif pzkliğine güldüm skcjks bu denli rahatına düşkün bir burç daha olamaz. Konforu bozulmadığı sürece sorun da yaşanmayacak bir burç gerçekten…..

Arafta gezinen astrolojik dünyama iki burçta uymuyor. Yazık yedirmem, yedirmeyiz aslan gibi başak erkeklerini.

Geri