Burada roman yazsam nasıl olur?

Konu sahibi son olarak 3634 gün önce görüldü

Burada roman yazsam nasıl olur?

• Hiç tutmaz bence uğraşma

Kullanılan: 2 15.4%
  • Fena fikir sayılmaz bir dene bence,

Kullanılan: 9 69.2%
  • Okur kitlesi yüksek, tutabilir.

Kullanılan: 1 7.7%
  • Yorumsuzum

Kullanılan: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13
Kafamda kısa süreli tasarlayıp, kurgulayıp burada kaleme aldığım bir roman çalışmam olsa, ilgi çeker mi, tutulur mu sizce? Burada ne kadar kitap sever, okur sever var bilmiyorum. Bu konuda fikirlerinizi ve önerilerinizi beklemekteyim. Karakterler üyelerden de olabilir. İsteyeni dahil ederim :cici:

Nasıl olur sizce? :dyg:

Aleyna, Alin, Almi Aslı, Bahar, Big Chief,Blair, Cemre, donatello, ecLipse, EkoL,Elia, Emre,Exodus, Ezsgi, Grifikir, Gökyüzü, Heavenly, Heisenberg, Hezarpare, Issız, James, Jose, Jose Chilavert, KaRa DuT, KaraBiber, Kızıl_mavi, leavemealone, Lena, mak res, Mathilda, MattMavi, Mavi, Mueddeb, Nehâr, Nevra, Nfu, Pentagram, Qasem, Sezen, Özlem

Oldukça ilgi çekici geldi bana canım ilginç ve hoş bir hikaye çıkabilir merakla beklerim ben:tatlı:

wattpat'da yazsan daha çok ilgi çeker :d

Bir ara orada da yazmıştım, gerçekten de takipçi ve yorumcu oluyor orada ama bu sefer burada sizlere sunma düşüncesi şekillendi kafamda. Burada kültürlü, olgun, sıcak ve samimi insanlar olduğu için böyle bir şey düşündüm. :cici:

burda boş beleş insan çok tutar mı bilmem .p
ama sen dene bi topikler sana feda olsun be asjkgdkjas
en azından dene derim, ilgin varsa gelen tepkilere göre kendini geliştirebilirsin:u3:

bakıyorum butun sıtelerı takıp edıyoruz:heyoo::heyoo:

Watpad tam bır ergen yuvası :D
adam baskasının sıırını almıs , altına ıkı satır eklemıs , yenı yazdım nasıl olmus dıye satıyor :D

Çok güzel olur...
Gerekli her tür desteği veririm :)
Benim derdim değerli kalemlerin yetişmesi, Üretebilen ve okuyan bir gençliğin yetişmesi. Burada Yazar yetiştirme çalışması başlatmıştık lakin çeşitli sebeplerle izin verilmedi , blogdan da devam edemedik.

Burada bulunan karekterler üzerinden kurgu yapıp başlarsan bunu zamanla dergi haline dönüştürebiliriz. Kitaplaşma aşamasında da her tür desteğimle yanında olurum inşallah....

Yeter ki sen değerli kalemini mürekkebe batır ve perşumanları kirlet :)

Ayrıca burada mevcut arkadaşların nicklerini kurgulamada kullanman ayrı bir heyecan katar olaya....

Bir ara orada da yazmıştım, gerçekten de takipçi ve yorumcu oluyor orada ama bu sefer burada sizlere sunma düşüncesi şekillendi kafamda. Burada kültürlü, olgun, sıcak ve samimi insanlar olduğu için böyle bir şey düşündüm. :cici:

Edebiyatçı olarak fikir verecek olursam elbette yazman yok güzel bir eylem , senin iç dünyanı merak edecek kişiler muhakkak olacaktır. İnşallah ti'ye almadan okuyan okurların olur.

Çok güzel olur...
Gerekli her tür desteği veririm :)
Benim derdim değerli kalemlerin yetişmesi, Üretebilen ve okuyan bir gençliğin yetişmesi. Burada Yazar yetiştirme çalışması başlatmıştık lakin çeşitli sebeplerle izin verilmedi , blogdan da devam edemedik.

Burada bulunan karekterler üzerinden kurgu yapıp başlarsan bunu zamanla dergi haline dönüştürebiliriz. Kitaplaşma aşamasında da her tür desteğimle yanında olurum inşallah....

Yeter ki sen değerli kalemini mürekkebe batır ve perşumanları kirlet :)

Ayrıca burada mevcut arkadaşların nicklerini kurgulamada kullanman ayrı bir heyecan katar olaya....

Yazınıza ne kadar sevindim anlatamam :dyg: Karakterleri buradan canlandırma fikrini de zaten heyecan ve eğlence dozunun yükselmesine katkıda bulunma amacıyla düşünmekteyim. Herkes kendini senaryoda takip edecek falan :p Şayet kabul edilirse ve bahsettiğiniz destek gelirse, detaylı şekilde karakter dosyaları oluşturup (ilgili verileri alıp) sonra konuya, ardından kurgu ve senaryo işine kolları sıvamayı düşünüyorum :cici:

Beni romanın baş kahramanı yapabilirsin. Çünkü hayatımı anlatsam roman olur :liv:

Yazınıza ne kadar sevindim anlatamam :dyg: Karakterleri buradan canlandırma fikrini de zaten heyecan ve eğlence dozunun yükselmesine katkıda bulunma amacıyla düşünmekteyim. Herkes kendini senaryoda takip edecek falan :p Şayet kabul edilirse ve bahsettiğiniz destek gelirse, detaylı şekilde karakter dosyaları oluşturup (ilgili verileri alıp) sonra konuya, ardından kurgu ve senaryo işine kolları sıvamayı düşünüyorum :cici:

http://www.forumsal.net/serbest-kursu/571963-kardeslerimle-bir-konu-uzerine-istisare.html

Dediğim gibi ben destekçi olup konununda popülerite olması için gerekli çabayı sarf ederim.
Sonuçta Forum kullanmamın amacı belli...
Linkte de mevcut zaten :)

tutmaz türkiye ‘de yalnız 10.000 kişide 1 kişi düzenli kitap okuyor istatisliklere göre birde kitap ihtiyaç sıramızda 235. sırada , tabi içine gençleri çekebilicek müstehçen olaylar ve birazda siyasi kavga koyarsan heycanla okunabilir

Pozitif sayılabilecek 4 oy var, harika :cici:

Şöyle ilgi çekici ve gerçekçi olması adına bir de hayali kapak sayfası yapmayı düşünüyorum. Grafiker arkadaşlar da varsa süper olur :cici:

Grifikir
Heavenly
KaraBiber

Sanırım bu konuda bize yardımcı olurlar :)

Kayra
HATRA

Bu konuda bizi yanlız bırakmazlar

RaMSeS üstad da kalemiyle ayrı bir güzellik katacaktır...
EkSen Hocam da yetenek ve kalemleriyle destek olacağına eminim...

Yeter ki sen yazmaya başla...
Biz yanındayız...

Bu tarz fikirlere açığımdır her zaman, ana sayfada sadece forum oyunlarının yer almasından iyidir. ^^ Kapak tasarımı için benimle iletişime geçersen yardımcı olmaya çalışırım Kitap

Avatar imza dışında pek birşey yapmadim ama içerik hakkında bilgim olursa birşeyler denerim:tatlı:

Grifikir
Heavenly
KaraBiber

Sanırım bu konuda bize yardımcı olurlar :)

Kayra
HATRA

Bu konuda bizi yanlız bırakmazlar

RaMSeS üstad da kalemiyle ayrı bir güzellik katacaktır...
EkSen Hocam da yetenek ve kalemleriyle destek olacağına eminim...

Yeter ki sen yazmaya başla...
Biz yanındayız...

Ayyh, heyecan yaptım ama şimdi :p Kendimi geniş ve kaliteli bir juri kitlesi karşısında hissettim :dyg:

Umarım beklentileri boşa çıkarmam :benmi:

Tekrardan çok teşekkür ediyorum :oy:

Geri