Bulunduğunuz yerde hava nasıl?

Konu sahibi son olarak 2843 gün önce görüldü
Ya buraya bu soğukluk fazla. Artık esmese keşke

Kar atıştırdı ama şimdi zerresi yok.

oda sıcaklığı güzel donla oturuyorum ama dışarıdan haberim yok 220 saattir oyundayım

3-4 gündür fırtına ve şiddetli yağmur vardı Antalya'da şimdi geçti çok şükür.

Cok soguk :/

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genie ile mi kastın ne çabuk. 400 kişi dr iyi. Heyecan yaptım bak. 83 te orda yokmuş galiba

Genie ile evet 6 paket. toplam harcama milyara gidiyor clana da genie satmıştım :D 83 yok ardream base yok . Bir lupus pendant 450m fang of bakirra 400m shaula -lesath tails 100m :D gb alış 70 lira sen düşün. Tek pk zone Cz :)

Birde öyle clanlar var ki oynadıkları serverların en iyileri gelmiş hep. Questtwins,sky,caiicaii ler hala user geliyor wormler dolu :D

Genie ile evet 6 paket. toplam harcama milyara gidiyor clana da genie satmıştım :D 83 yok ardream base yok . Bir lupus pendant 450m fang of bakirra 400m shaula -lesath tails 100m :D gb alış 70 lira sen düşün. Tek pk zone Cz :)

Birde öyle clanlar var ki oynadıkları serverların en iyileri gelmiş hep. Questtwins,sky,caiicaii ler hala user geliyor wormler dolu :D

GB satışı hangi siteden? İşe bak. Ben oyuna ara verdim steam çıktı ya. Aslında geçen seneden oylama yapılıyordu

Geri