Bugün saçınız ne durumda?

Konu sahibi son olarak 3047 gün önce görüldü
Bu sorunun cevabi kime yaricak?
@Run gel asko...

Bu sorunun cevabi kime yaricak?
@Run gel asko...
Geldim aşko.. olaya bilimsel mi, psikolojik mi, gerçekçi mi yaklaşmalı..
Ortaya karışık dersen.. erkek olmanın en büyük avantajı ayakta işemek demiştim daha önce, ikincisi de saçsız olmak.. saçı olmayanlar sadece bu konforu anlar.. eski manitom derdi, geleceğin de kafan gibi parlak olsun aşkım.. kafam o günden beri hâlâ parlak ama geleceğim karardı :) ah Nalan.. kıymetini bilemedim.
Saç demek zaman kaybı demek, keseye zarar demek.. tabii artı yönleri de var.. bir gün kadının biriyle flört ediyorum, aylardan kış ayıydı fotoğraf isteyince attım, oda attı neyse birbirimizi gördük vs ben kapşonlu fotoğraf atmıştım.. aradan on beş gün kadar geçti, her şey yolunda ve güzel gidiyor.. neyse kamera açtık, kadın benim keli görünce tansiyonu düştü ve.. - ama sen kelsin dedi, o kadar şaşırmıştı ki, ben de şok oldum.. ülkenin %76'sı kel, ve kadın ilk kez bir kel görmüş gibi tepkiler verdi.. merak etmeyin, engel yemedim.. her zaman dediğim şeyi dedim İngiltere prensi William da kel.. bu da böyle bir anı..
Tabii saçları ipeksi hatunları severiz :) sarı röfleli olanlar beni engellesin lütfen. Saçlı bir fotoğraf atayım, ergenlik döneminden ahah.

Biri vardı sürekli ıslak saçla gezen. Hep o gelir aklıma ıslak üye.

Yarisi kisa yarisi uzun, dokulen saclarim yeniden kivircik olarak cikmaya karar verince bir kafa karisikligina neden oldular :p

Kim'in saçları da güzelmiş.

**

Dağınık, çok dağınık, darmadağınık.

• Beğen
Tepkiler: Kim
Geri