Cidden salça mı oÖyle sevdalı durma rakı doldur, olan oldu bu defa bari hepimize yarasın.
Ekli dosyayı görüntüle 127126
Sersemlediğim bir günün 3. Kahvesini içeyim

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cidden salça mı oÖyle sevdalı durma rakı doldur, olan oldu bu defa bari hepimize yarasın.
Ekli dosyayı görüntüle 127126

Köpek öldüren var ama yüzüne bakmıyorum. Zamanında az daha ölüyordum onun yüzünden. Hatta o köpek öldüren yüzünden karaciğerim su topladı hayatta unutmam acilde bir iğneyle bana kan kusturmuşlardı o gün varya ömrümden ömür gitti resmen. Başımda bir dünya doktor hemşire başımı yüzümü tutuyorlardı kusarken bittikten sonra bayılmışım zaten gözlerimi açınca annem abim ve bir dünya sevdiklerim.. O gün bugündür içmem asla ağzıma sürmem. Ameleyim, biracıyım en azından zarar vermiyor.şahsım denizci olduğımnam içki konuşumda şanslıyım
Tur gezisi yaptığımızda yolcu akşam yemeğini yer yemez kamarot arkadaşlar şşellerde içilmeyen şsrapları barın arkasına istiflerler banada birkaç şişe bırakırlardı.
Göz hakkı…
Şaraplar birinci kalite Fransız.
Hey gidi gençlik!
Şimdi köpek öldüren bile bulsak takla atıcam neredeyse