Bugün ne içsek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
şahsım denizci olduğımnam içki konuşumda şanslıyım
Tur gezisi yaptığımızda yolcu akşam yemeğini yer yemez kamarot arkadaşlar şşellerde içilmeyen şsrapları barın arkasına istiflerler banada birkaç şişe bırakırlardı.
Göz hakkı…
Şaraplar birinci kalite Fransız.
Hey gidi gençlik!
Şimdi köpek öldüren bile bulsak takla atıcam neredeyse

şahsım denizci olduğımnam içki konuşumda şanslıyım
Tur gezisi yaptığımızda yolcu akşam yemeğini yer yemez kamarot arkadaşlar şşellerde içilmeyen şsrapları barın arkasına istiflerler banada birkaç şişe bırakırlardı.
Göz hakkı…
Şaraplar birinci kalite Fransız.
Hey gidi gençlik!
Şimdi köpek öldüren bile bulsak takla atıcam neredeyse
Köpek öldüren var ama yüzüne bakmıyorum. Zamanında az daha ölüyordum onun yüzünden. Hatta o köpek öldüren yüzünden karaciğerim su topladı hayatta unutmam acilde bir iğneyle bana kan kusturmuşlardı o gün varya ömrümden ömür gitti resmen. Başımda bir dünya doktor hemşire başımı yüzümü tutuyorlardı kusarken bittikten sonra bayılmışım zaten gözlerimi açınca annem abim ve bir dünya sevdiklerim.. O gün bugündür içmem asla ağzıma sürmem. Ameleyim, biracıyım en azından zarar vermiyor.

1000046802.jpg

-Quare multa bonis viris adversa eveniunt?

Niye iyilerin başına birçok bela gelir?

Genç kızlığımda objektife yakalanan bir fotoğrafımı çakmağıma bastırmıştım.

Biraz maç birası içelim inşallah.

1000047589.jpg

Tatilde Side gazozda Niğde tercih ederim...

WhatsApp Image 2026-02-14 at 10.01.04.jpeg

Sol baş parmağımın sol kavis kısmında inceden de olsa bir şeytan tırnağı, bir deri beyazlamasını fark ettiniz mi? İğrenç. İşte bu el, bu parmak, benim için sosyal fobi sebebidir. Asla ve asla bu elle ortama giremem. Acilen petükür biraz da makyac yapim akşam möhim randevularım bar.

images.jpg

Geri