Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şaşı oldum seni seçeceğim diye kjkhkh telefonu düzgün tutar mısın lütfengüneş ışığı görür görmez dolaptaki tüm açık renkli kıyafetleri giyme işi................
Ekli dosyayı görüntüle 110200
çene altından geniş açıyla çekiyorum kombin görünsün diye beni nasıl seçeceksin acaba...........Şaşı oldum seni seçeceğim diye kjkhkh telefonu düzgün tutar mısın lütfen
Ters açı işte tepe taklak çek kjkhçene altından geniş açıyla çekiyorum kombin görünsün diye beni nasıl seçeceksin acaba...........![]()
Oggy icine cekmis gobegini...Hepiniz mi zayıfsınız…
Çekmemiş. Çekseydi göğsü şişerdi…Oggy icine cekmis gobegini...
olm sen şişman bile değilsin niye böyle şeylere takılıyosun yaHepiniz mi zayıfsınız…
Bol giyinmis belli olmaz oyle....Çekmemiş. Çekseydi göğsü şişerdi…
Bendeki göbek tek başınıza hepinize yeter. Bak sen şekeri geri koymuşsun ben hala yiyorum. Hem yiyorum hem yazıyorum…olm sen şişman bile değilsin niye böyle şeylere takılıyosun ya
dün duhanla beraber bana yemek yedirmediniz
şimdi bunu görünce aldığım şekeri yerine geri koydum
benim psikolojimi bozmayın :d
Ah w. Keşke öyle olsa…Bol giyinmis belli olmaz oyle....
Bitterdi, daha az kalorili. Ama keşke tek seferde 12-13 tane yemeseydimkurabiyeye de utanmadan cikilata koymus.................
ahahhahahgkjh ins geldigimiz gun biz gelene kadar bitmez kahvaltimiz......................Bitterdi, daha az kalorili. Ama keşke tek seferde 12-13 tane yemeseydim
Bitmez bitmez ama siz kahvaltı yaparken ansızın şey diyebilirim; “o böreği yiyecek misin? Doyduysan ben yiyebilirim…”ahahhahahgkjh ins geldigimiz gun biz gelene kadar bitmez kahvaltimiz......................