Virüs yollamış tıklamayın…Şöyleli bi şeyler, bugün de gezecek bi yer buldum çok şükür jfldkd
Aceleden nakkk çekmeyi unutmuşum ben sorryy :d
Ekli dosyayı görüntüle 109946
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Virüs yollamış tıklamayın…Şöyleli bi şeyler, bugün de gezecek bi yer buldum çok şükür jfldkd
Ay niye öyle olmuş anlamadım düzeltmeyi de bilmiyorum jfkdj yönetim help.....Virüs yollamış tıklamayın…
Linke tıklayınca bu çıktı bendeŞöyleli bi şeyler, bugün de gezecek bi yer buldum çok şükür jfldkd

Altın daha çok göze batıyor.dikkat et kolunu öyle koparıp götürürlerAkımdan geri kalmak olmazdı kjkhkhEkli dosyayı görüntüle 109950
Korkutma beni kekêAltın daha çok göze batıyor.dikkat et kolunu öyle koparıp götürürler
Devir kötü ona göre..Korkutma beni kekê![]()
Şey yazican diye cok korktum elleri gùzel olmayan bi zahmet nah yapmasin filan .Bu kadar nah ardından bir sonraki yarışma en güzel nah kim yapıyor olurmu dersiniz @Yarchitecten
Duxan bey herkesin nahına kırıtıp geçmişsiniz beni neden korkunç buldunuz teessüf ederimKOCAMAN KOCAMAN İNSANLARSINIZ YAPTIĞINIZ ŞEYE BAKIN…
BEN DE YAPICAM…
Senden de gelirmi bi tane ödödşdŞey yazican diye cok korktum elleri gùzel olmayan bi zahmet nah yapmasin filan .![]()
Ogyy Bir şey eksik sanki ? ;qq
nah mı çekmemişim ne eksikOgyy Bir şey eksik sanki ? ;qq
Şöyleli bi şeyler, bugün de gezecek bi yer buldum çok şükür jfldkd
Ekli dosyayı görüntüle 109948

ellere bak benim ellerimden büyük maşallah xdAkımdan geri kalmak olmazdı kjkhkhEkli dosyayı görüntüle 109950