Bugün ne giydiniz?

Konu sahibi son olarak 2760 gün önce görüldü
Bordo kalem elbise
İnci kolye
Koyu bordo oje
Bilekten bağlamalı topuklu ayakkabı.

Siyah deri ceket
Beyaz tişört
Kot skinny
Siyah fötr şapka
Siyah süet bot

Forumun kızları şıklıkta birbiriyle yarışıyor ;)

Rahat şeyler giydim

Açık mavi gömlek
Koyu kırmızı jean
Siyah topuklu ayakkabı

Siyah ceket
Gri gömlek
Siyah deri jean
Spor ayakkabı

Ne giysem diye düşünüyorum şu an. Nihayetinde günün ilerleyen saatlerinde siyah kırmızı nöbet takımı kombinleyeceğim asjklhjkş
O değil de farklı nöbet takımlarını kombinleme işini moda şeysine dönüştürdüm, hastanede hemşireler acilin yeni rengi bu olsun diyor, tek renk giymek istemiyolarmış.
Ayy crocslar indirime girse de yenilerini alsam bi de. Evlat acısı gibi oturuyo terliğe 150 lira vermek.

Ne giysem diye düşünüyorum şu an. Nihayetinde günün ilerleyen saatlerinde siyah kırmızı nöbet takımı kombinleyeceğim asjklhjkş
O değil de farklı nöbet takımlarını kombinleme işini moda şeysine dönüştürdüm, hastanede hemşireler acilin yeni rengi bu olsun diyor, tek renk giymek istemiyolarmış.
Ayy crocslar indirime girse de yenilerini alsam bi de. Evlat acısı gibi oturuyo terliğe 150 lira vermek.

Crocs mu? Su Keira Knightley'nin Sergey'in terlikleriyle dalga gectigi bi video vardi, ondan mi :p Anlayamiyorum, o kadar zengin, niye bu kadar kotu bir terlik aliyo dediydi :p 150 tl mi onlar, yuh..

keira.png

Zengin insana 150 tl bir şey yaparmı ya :D

Bu sabah acile gittik annemi götürdüm. Doktorun birinin ayağında uzay mekiği gibi bişi vardı. Adamın ilk dikkat çeken yeri terlikleriydi o derece. :d

Shinigami öyle rahat ki, 24 saat ayakta kalsam yine de ayaklarıma bi şey olmuyor .p

Sky haklısın aslında, nelere para vermiyoruz ki -)

Ezel o nasıl benzetme, terliklerime bakıp ayy şunun şirinliğine bak diyen teyze biliyorum ben asjklhjlş

Shinigami öyle rahat ki, 24 saat ayakta kalsam yine de ayaklarıma bi şey olmuyor .p

Ezel o nasıl benzetme, terliklerime bakıp ayy şunun şirinliğine bak diyen teyze biliyorum ben asjklhjlş

Ondan tercih ediliyor demek ki.. Sendekilerin rengi ne?
Yine de 150 tl nedir ya, evlat acisi gibi oturur resmen : ))

Abla 150 tl ama olsun bence değer bütün gün ayakta olan birisine.

1001386-1200-0-1177172-crocs-doktor-terligi.jpg

Yavrum şöyle bir şeydi. Yandaki çıktıntıları kırmızıydı ama. Doktorun boyu da bir hayli uzun 45-46 numara falan vardı ayakkabı. Ama yine çok tatlıydılar. .p

120395994_tn70_0.jpg

Bendeki bu xdxd
Şimdi alacağım da bu.

b1.jpg

üşendim yazamam

fıstık gibiyim

Bu havalar nedir böyle ya. Sabahına güneşli öğlenine kapalı. Öff.:dusun:

Bebe yaka beyaz gömlek
Lacivert kloş etek
Siyah kısa çizme

Geri