Oyun Bugün en sevdiğiniz üye kim?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Bundan böyle hep bayan arkadaşları seveceğim.
Biriyle samimi olunca kulp takıyorlar. Hatta bakın kürtçe değil türkçe yazacağım sonra kürtçeyi telafuz etmek için yardımcı arıyorlar .
Yormayalım kimseyi değil mi @izmirli
Kulp hep takarlar abicik aldirma bence
ön yargı bizim Türkler de çok var tanışmadan elestiri bitmez tanıyınca aa hiç de öyle biri değilmiş denir ya o hesap :))
Sen kendini bildiğin süreç de karşında ki de yeterli olur üzme o tatlı canını küçük şeylere :)

Bugünkü konuğumuz türk mutfağının baklavasiyla ve fıstığı meşhur olan aynı zamanda lahmacunun anavatanindan çıkıp kaynana dırdıri çeken ve teselliyi kedilerde bulan @Emare hanim
Aslında biraz daha uzun yazmayı planlıyordum ama kaynanan görür diye yazmadım
Antepli gelin:)
Sjsjsjs :D

Bugünkü konuğumuz türk mutfağının baklavasiyla ve fıstığı meşhur olan aynı zamanda lahmacunun anavatanindan çıkıp kaynana dırdıri çeken ve teselliyi kedilerde bulan @Emare hanim
Aslında biraz daha uzun yazmayı planlıyordum ama kaynanan görür diye yazmadım
Antepli gelin:)
Sjsjsjs :D
Biraz daha uzatsaydin iyi gidiyodu valla sbxjxms

Bu mübarek cuma gününün hayrına elinde tespih başında eşarp ile dua eden ALLAH yoluna kendini adamış dini değerlere önem veren ve geleceğin hafızlarını yetiştiren dini bütün kardeşimiz olan @Yarmagül hanımefendi diyoruz.

Bismillahirrahmanirrahim

Bugün yoğunum anca buraya sıra geldi. Şimdiden özür diliyorum bu olay icin ve tekrarının olmayacağı sözünü veriyorum @angie
Forumda duruşunu beğendiğim bayanlar arasında ilk sıralardadır. Haksızlığa gelmez aysenin kalbini kırmayın tam tersi kazanmaya bakın size tabiki dost lazımsa
Pardon ben burayı üye sözlüğü sandım.
Sjsjjsjsjsjsjsjs :D

En sevdiğim ikinci konu olarak bunu belirledim
O değilde sabahın 4un de pavyondan çıkıyorum aklıma forumda en sevdiğim üye olarak sen geliyorsun :D
Neyse şaka bir yana şimdi ablan star kelimesi emoji oldu ama ablan star kelimesi bizim espirimizdi
Kısaca yaparsa @Süreyya yapar.
Hayaldi gerçek oldu bebegim
Ablan star emoji oldu :*

Son düzenleme:
Geri