Buda benim itirafım olsun o halde.

• Kullanıcı Lykia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 4593 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selocan ım insanlar üstünde yapılan araştırmalarda aşk ın varlığının en fazla 3 yıl olduğu sonrasının alışkanlık/takıntı vb olduğu gözlenmiştir ki sürekli aşık olduğumuzda salgıladığımız hormonları salgılarsak fazla yaşayamayız.

aşk ın kimyası kalır ruh ta evet ama düşünce olarak hep aynı kalması namümkün.

karşılıklı olabilme ihtimali ise milyarda bir. Düşünsene birini seviyorsun ve onun da seni sevmesini bekliyorsun.

Araştırma kısmı ile pek bir malumatım yok doğrudur/değildir bilemem ama sadece Lykia 'nın duygularından yola çıkarak söylenmesi gerekenler bunlardı.

3 Yıl öncesine dayanan bir etkileşimden şuan da bile bu şekilde bahsediyor. 3 yıl doldu ama içindeki her hangi bir kalıba sokamadığı duygu bitmemiş..
Ve bitip bitmeyeceğinden haladır bihaber bir durumda zaten ortada :)

Ben hala arkadaşın duygularına göre cevap vermemiz gerekirse
Hiç Bitmeyecek 1 Özlem diyorum.. Güzel 1 vuslat da unutması da mümkün değil..

Yene Arz Ederim :icon_wink:

Araştırma kısmı ile pek bir malumatım yok doğrudur/değildir bilemem ama sadece @Lykia 'nın duygularından yola çıkarak söylenmesi gerekenler bunlardı.

3 Yıl öncesine dayanan bir etkileşimden şuan da bile bu şekilde bahsediyor. 3 yıl doldu ama içindeki her hangi bir kalıba sokamadığı duygu bitmemiş..
Ve bitip bitmeyeceğinden haladır bihaber bir durumda zaten ortada :)

Ben hala arkadaşın duygularına göre cevap vermemiz gerekirse
Hiç Bitmeyecek 1 Özlem diyorum.. Güzel 1 vuslat da unutması da mümkün değil..

Yene Arz Ederim :icon_wink:

ben bilimsel gerçeklere dayanarak cevap vermeye çalıştım bilmem hiç o kadar büyük duygusal şeyler yaşamadığım için engin tecrübelerim yok ne yazık ki:)

Elbet geçer duyguların fakat söyleyince karşılık alamayacağından emin misin ki;sBelki de karşılık verir duygularına. Bir bayan olarak erkeğe duygularını açmak çok zordur biliyorum ama, böyle konularda iyi düşünmek gerekiyor cidden.:dusun:

bence uzaktan sev..belli etme sevdiğini.belki seni üzer nasıl bir tepki vereceğini bilemezsin ki..bu benim düşüncem canım yinede sen bilirsin tabi

sevmek güzel şey seveni bulunca hiç birşey senden daha önemli değil.
itirafını okuyunca bu yazı geldi direk aklıma
''Hala onumu seviyorsun sen? O kadar acı çektirdi sana ?
Sen hiç sevmiyormusun birilerini?
Birilerini sevmeyi sevmiyorum ben .
Ne tesadüf bende birilerini sevip acı çekmeyi çok seviyorum.:''

Forum üzerinde bir çok kişi acaba bu şahis kim? diye düşünmüştür eminim.. ve ayrıca senin varlığını görmeyen birini bu kadar önemsemen yersizdir bence..

Elbet geçer duyguların fakat söyleyince karşılık alamayacağından emin misin ki;sBelki de karşılık verir duygularına. Bir bayan olarak erkeğe duygularını açmak çok zordur biliyorum ama, böyle konularda iyi düşünmek gerekiyor cidden.:dusun:

Sanmam karşılık alacağımı çok zor biri. sağol yorumun için canım benim artık düsünme gücüm tükendi :cici:

bence uzaktan sev..belli etme sevdiğini.belki seni üzer nasıl bir tepki vereceğini bilemezsin ki..bu benim düşüncem canım yinede sen bilirsin tabi
aamir öyle yapıyorum canım sağol :cici:

sevmek güzel şey seveni bulunca hiç birşey senden daha önemli değil.
itirafını okuyunca bu yazı geldi direk aklıma
''Hala onumu seviyorsun sen? O kadar acı çektirdi sana ?
Sen hiç sevmiyormusun birilerini?
Birilerini sevmeyi sevmiyorum ben .
Ne tesadüf bende birilerini sevip acı çekmeyi çok seviyorum.:''

O bana acı çektirmedi ki.... HALA ONU SEVİYORUM EVET sağol yorumun için:cici:
Forum üzerinde bir çok kişi acaba bu şahis kim? diye düşünmüştür eminim.. ve ayrıca senin varlığını görmeyen birini bu kadar önemsemen yersizdir bence..

sağol yorumun için adminim :cici:

Nedne söylemiyorsun ona cnaım :( Belki Oda seviyordur yad abelki oda sevecektir. Bu Şekilde yürümez gitmez ? O '' Değer be '' dediğin kişi evlendiğinde sen ne yapacaksın ? Bunu kendine ve Ona yapma. Birşeyler için geç kalmayın. Hertürlü yardım ve yataklıkta yanında olabilirm . Aracı , Çöpçatanlık , Gizli işler , Kimseye yapmam böyle birşeyi :(( AMa yazı beni çok etkiledi. Bunu Bi konuşalım olurmu Lykia

Niye bekliyosun? Git konus. Ne kaybedersin? Ha ondan boyle uzak kalmissin ha diger turlu. En azindan soyledim elimden geleni yaptim dersin. Icin rahay olur. Boyle seyler gizlenecek seyler degil canim.insani kanser yapar....

Ayrica hala da anlamamissa o kisi seni baya bi odunmus...

Lykia neden bunu o takip ettiğin insanla paylaşmıyorsun. Bunda kötü tepki verilecek bir durum yok ki. Masum bir sevgi sadece. Yıllar önceki beni hatırlattın. Benden yaşça büyük birine bende hayranlık duymuş ve o neye ilgi duyarsa onun sevdiği şekillere girerdim. Şimdi sadece tatlı bi tebessüm kaldı. Beni çok severdi o, o zamanlar öyle korumasız ve savunmasızdım ki hep yanımda oldu. Onun bana duyduğu abilikti. Çok sonra ben de aslında aşk olmadığını anladım. Şu an evli bir kızı var, adı da Ayşe. Ben yüreklilik gösterip söylemiştim. Sen de soyle bence kaybedeceğin bir şey olmaz belki kazanırsın. Her gittiği yeri nasıl öğrendin, büyük başarı : ) Gönlünce olsun her şey :)

@Lykia neden bunu o takip ettiğin insanla paylaşmıyorsun. Bunda kötü tepki verilecek bir durum yok ki. Masum bir sevgi sadece. Yıllar önceki beni hatırlattın. Benden yaşça büyük birine bende hayranlık duymuş ve o neye ilgi duyarsa onun sevdiği şekillere girerdim. Şimdi sadece tatlı bi tebessüm kaldı. Beni çok severdi o, o zamanlar öyle korumasız ve savunmasızdım ki hep yanımda oldu. Onun bana duyduğu abilikti. Çok sonra ben de aslında aşk olmadığını anladım. Şu an evli bir kızı var, adı da Ayşe. Ben yüreklilik gösterip söylemiştim. Sen de soyle bence kaybedeceğin bir şey olmaz belki kazanırsın. Her gittiği yeri nasıl öğrendin, büyük başarı : ) Gönlünce olsun her şey :)

Her gittiği yer bir kenara her atığı adımı ezberledim ben... Teşekkür ederim benimle bunları paylaştığın için canım

Nedne söylemiyorsun ona cnaım :( Belki Oda seviyordur yad abelki oda sevecektir. Bu Şekilde yürümez gitmez ? O '' Değer be '' dediğin kişi evlendiğinde sen ne yapacaksın ? Bunu kendine ve Ona yapma. Birşeyler için geç kalmayın. Hertürlü yardım ve yataklıkta yanında olabilirm . Aracı , Çöpçatanlık , Gizli işler , Kimseye yapmam böyle birşeyi :(( AMa yazı beni çok etkiledi. Bunu Bi konuşalım olurmu @Lykia

:( evlilik deme gözlerim doldu şimdiden....

Arkamdan saçma sapan tahminler yapmasın artık kimileriniz! Itirafim EmiR'eydi. Herkes kafasından bisey uydurmuş benim dimi vb kimsenin bisey paylaşmaya hakkı yok mu. Hayret bişeysiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri