Bu yeleği sizce almalı mıyım?

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Arkadaşlar selam geçen bir yelek beğendim beymende çok hoşuma gitti ama bir türlü karar veremedim sizce nasıl? alttaki linkte diğer resimleride mevcut. Birde mavi kotun altına siyah yelek nasıl gider?

0709001254_IMG_01_2110061863914_900_1254.JPG

https://www.beymen.com/p_circolo-yelek_185584_10115

Yelek hoş da o kadar para verilir mi bilemedim.

Mavi kotun altına gideceğini pek sanmıyorum, üstüne denenebilir belki sonuçta senin zevkin :p

Adamin pantalonu nedu oyle. Hanim evladi etmisler adami. Yelek ise guzel olabilir, tabiiki dogru kiyafetlerle giyinilirse. Adama yakismamis. Turkler giyinse daha cok kabadayi (iyi anlamda) tipli gorunurler, yani yakisir. Yakisabilir. Sana yakisirmi, orasina kendin karar vereceksin.

Habu neduu ,o neduu, bu iyi bişee mi duu :D :D
Burda olmalıydın şimdi.

Ayrıca yelek güzel.

Mankendeki gibi duruyorsa neden olmasın

Ben beğenmedim sanırım

çook tarz olman lazım çok iyi uydurman lazım yoksa komik durur ve sırıtır bence hiç bulaşma, kotla demişsin bide noooooo çok kötü olur

Adamin pantalonu nedu oyle. Hanim evladi etmisler adami. Yelek ise guzel olabilir, tabiiki dogru kiyafetlerle giyinilirse. Adama yakismamis. Turkler giyinse daha cok kabadayi (iyi anlamda) tipli gorunurler, yani yakisir. Yakisabilir. Sana yakisirmi, orasina kendin karar vereceksin.

Düşüneyim bakalım belki bana yakışır.

Hic beğenmedim ayrica jean uzerine bu tarz yelek olmaz.Sizi gormedim lakin Burak Özcivit'in yelek tarzlari ve kombini cok hoş.
Ek olarak 545 tl bir yelek bana komik geliyor önümüz kış kollu bir sey bak derim :D

Yelek dediğin ısıtmalı, bu ısıtmaz. olmaz alma bence :bekle

Geri