4. derkennn???? Bilmediğim bir şeyler mi var benim :asd: Bitti finallerin sonunda. 3 hafta sonra mı demiştik?? :d Ben de çok mutluyum şu an açtık arayı görüşelim yeni anılar biriktirip moral depolarını fulleyelim. : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4. derkennn???? Bilmediğim bir şeyler mi var benim :asd: Bitti finallerin sonunda. 3 hafta sonra mı demiştik?? :d Ben de çok mutluyum şu an açtık arayı görüşelim yeni anılar biriktirip moral depolarını fulleyelim. : )
Neli yapayim xd
Paçanga böreği yap benim yaptığımdan xd
onu nasıl becericem acaba :/
Merhaba Serçenin günlüğü.
Ben çok daraldım cici günlük. Çok sıkıldım. Çok bunaldım sana anlatamam. Valla artık bazı şeyler bana çok ağır geliyor.. Katlanamıyorum ben bazı insanlara ya! İçimdeki öfkeyi biryerlere atamıyorum. Geçmişimdeki birçok insana demek istiyorumki.
"Allasen bir kendi yaptıklarına bak ya!"
Neden herşey için ben suçlanıyorum? İra günah keçisi mi? İra birşeyler isteyemez mi? Olur mu ya.. Benim isteklerimin ne önemi var. Ben birşey isterim ne çok isteğin var bir bitmedin, birazda bizi düşün derler.. ya ben neden erkek gibi yük taşıyorum anlamıyorum. Şurda kaç günlük ömür için kendimi hırpalamaktan, insanlarında beni yıpratmasından çok daraldım. Sakin oldukça tepeme tepeme.... Ben sustukça ağzıma ağzıma....
Sonra derler ki ira neden bu kadar öfke dolu! Nasıl olmam ki. Sağımda solumda insanlar sürekli bende hata arar gibiler.. Hiç bir özeleştiri, hiç bir hak verme gibi bir durum yok.
Bıktım ya.
Vallahi çok yoruldum :no:
Eve gidene kadar değişen fikirlerimden de ben sıkıldım, insanlardan da cok sıkıldım. Var mı lan ötesi. En iyisi benim, herşeyin en doğrusunu ben bilirim. Sizin bir nane bildiğiniz yok. Ben sizden daha çok yaşadım. En doğru, benim doğrum. Oldu mu?! :angard:
Not: @Serçe umarı sorun olmaz cınım buraya yazmam. Biyerlere yaz rahatlarsın dediler.. Bende duygusallaştım buraya geldim.