bu gece olmaz diyen sağ el

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Penise benzeyen parmak görmüştüm. Onu atacaktım, Googleda fotoğrafını aratayım dedim. Dick finger yazdım.. AĞLIYORUM ŞU AN.. VİSKİ AÇTIM..

sakın aratmayın.. SAKIN...
tam meraklanıp aratacaktım “aratmayın” uyarını görünce bi duraksadım….
dick finger enter
sonra bu yorumu gördüm “amaaan ne olabilir ki en fazla” deyip bakmak üzereydim fakat
çok geçmeden tekrar bu yorumu okuyup, aeg’in beğenmedim tepkilerini görünce yine vazgeçtim…

meraktan çatlayacağım şimdi. bakmalı mıyım bakmamalı mıyım…. ALLAHIM SEN YARDIM ET….

sonra bu yorumu gördüm “amaaan ne olabilir ki en fazla” deyip bakmak üzereydim fakat

çok geçmeden tekrar bu yorumu okuyup, aeg’in beğenmedim tepkilerini görünce yine vazgeçtim…

meraktan çatlayacağım şimdi. bakmalı mıyım bakmamalı mıyım…. ALLAHIM SEN YARDIM ET….

pipet versiyonları da var gördün mü bilmem aşlskdlşaskda

solda da sürekli bir fikir ayrılığı mevcut ama tek bir hedef belirleyip odaklanma noktasında çözümleme getiremiyor olmak.

bana kalırsa öncelikle tüm solcular bu düşünce hallerinden dolayı boşaltılmalı. daha rasyonel bir zihin dünyası yaratmak ve halkın menfaatlerini gözeterek, sol'un real hayata dair işlevselliğini doğrudan aktarmak gerek
bir kez olsun şans verip sol ile denense ne kaybedebilirz?

sakın bakma adam sağ eliyle münasebete girse gay olacağı bir musibet

Maşallah aşmışız bazı şeyleri edep, haya ortalıklarda.
Bayan kullanıcıların çoğunlukta olduğu bir foruma yakışmıyor bu tür konular.
Sn. AspavA,

Öncelikle içinde bulunduğumuz konuya karşı olan cinsiyetçi yaklaşımınızın beni irite ettiğini dile getirmek isterim.
Konuyu açarken eklemiş olduğu yorumu ile Sn. @Raskolnikov gün boyu eğlence konusu olmuş olan sevişme temalı konulara yalnızlık penceresinden bakmış… Bunun tarafınızdan bir edepsizlik olarak algılanmış olmasını hoş bulmadığım için dile getirmek istedim. Konu içeriğindeki yorumları da okuduğumda kişiyi ve içinde bulunduğumuz topluluğun bir bölümünü hedef almış herhangi bir yoruma rastlamadım. Ta ki sizin yorumunuzu görene dek… Üslubunuzu diğer yorumlardan daha edepsiz buldum.
Teşekkürler.

bana kalırsa öncelikle tüm solcular bu düşünce hallerinden dolayı boşaltılmalı. daha rasyonel bir zihin dünyası yaratmak ve halkın menfaatlerini gözeterek, sol'un real hayata dair işlevselliğini doğrudan aktarmak gerek
bir kez olsun şans verip sol ile denense ne kaybedebilirz?

gençlik yıllarımda deneyimledim fakat bir farklılık göremedim, bir süre sonra sağdan farksız geldi o da kendi çıkarlarını düşünmeye başladı, bağımsız olmak daha mantıklı geliyor.

Kimisi cinsellik yorumlamada, kimisi siyaset. İşte forumsal farkı.

Sn. AspavA,

Öncelikle içinde bulunduğumuz konuya karşı olan cinsiyetçi yaklaşımınızın beni irite ettiğini dile getirmek isterim.
Konuyu açarken eklemiş olduğu yorumu ile Sn. @Raskolnikov gün boyu eğlence konusu olmuş olan sevişme temalı konulara yalnızlık penceresinden bakmış… Bunun tarafınızdan bir edepsizlik olarak algılanmış olmasını hoş bulmadığım için dile getirmek istedim. Konu içeriğindeki yorumları da okuduğumda kişiyi ve içinde bulunduğumuz topluluğun bir bölümünü hedef almış herhangi bir yoruma rastlamadım. Ta ki sizin yorumunuzu görene dek… Üslubunuzu diğer yorumlardan daha edepsiz buldum.
Teşekkürler.
tamam :)

kaos ekibi nerede bir baksınlar hele kaos çıkar mı buradan ben pek anlamıyorum.

Geri