Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bize birşey yaptığı yok. Güçlü kişilik. meyve veren ağacı taşlarlar. 10 yıllık sanal arkadaşım. resmini görmediğim için yolda görsem tanımam. o konuda çok ketumdur. haliyle normal adamın toplumda sosyo-kültürel- ekonomik bir konumu var. kendisi geyik sever, şakacı, hoşgörülü, yardımsever vs vs yüksek insanlık vasıfları vardır.Bu climax size ne etti?
Gelen geçen adama sallıyor. :p
wooow restful hanfendi teşrif etmişler. du du duf duduf. müşerref oldum hakikaten. Desene otu yedik. Buraya gelirse ilk ricası beni banlatmak olacak. Ahhahha.Ayarlarını mı bozmuşlar yine :dusun:
En son yorum yaptığında normaldi her şey :p
climax isterse bu başlıkta ona atıp tutan herkesi banlarım :p
Makara da bi yere kadar.
O sizin eğlenceniz mi :hih:
(Makaradan anladığını bilerek takılıyorum )
wooow restful hanfendi teşrif etmişler. du du duf duduf. müşerref oldum hakikaten. Desene otu yedik. Buraya gelirse ilk ricası beni banlatmak olacak. Ahhahha.
kız vallaha billaha tillahi de at dicek. sen sözünün altında kalma ban bana. banlanmış 10 tane nikim var 11. ciyi alır geliriz. auuuu tekbiiiir. :çy:
Ayy utandım ben :u1:
Hiç bu kadar büyük karşılanmamıştım :benmi:
Kaç yıl derse atarız banı ne yapalım ondan değerli mi :p
Ama o kıyamaz bence.
Sen olmasan kim uğraşacak onunla.:p
kız vallaha billaha tillahi de at dicek. sen sözünün altında kalma ban bana. banlanmış 10 tane nikim var 11. ciyi alır geliriz. auuuu tekbiiiir. :çy:
Peki adamın bu konuyu hiç iplememiş olması![]()
Hiç vallabunu yazacaktım bende .p
kim kime ayar vermiş dimiii