Bridgerton, Netflix’te listeleri altüst etti

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 1213 gün önce görüldü
netflixin-en-cok-izlenen-dizisi.jpg

Popüler dizi ve film platformu Netflix, etkileyici yapımı Bridgerton ile izlenme rekoru kırdı. Dizi, şimdiye kadar en çok izlenen The Witcher dizisini tahtından etti.

Bridgerton, 83 ülkede bir numara​

82 milyon izlenme sayısına ulaşan Bridgerton, Netflix tarafından yapılan açıklama ile kısa süre önce 76 milyon izlenmeye ulaşan The Witcher’ın başarısını da elinden almış oldu. Ayrıca iddialı yapım, 83 ülkenin Netflix sıralamasında bir numaranın sahibi olmayı da başardı.

Bridgerton ailesinden birbirine sıkı sıkıya bağlı sekiz kardeşin Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu aradığı dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

2020 yapımı dizinin oyuncu kadrosunda ise Adjoa Andoh, Julie Andrews ve Lorraine Ashbourne yer alıyor. “Romantik Drama” türündeki yapım, Julie Quinn‘in çok satan romanlarından esinleniyor.

19. yüzyılın gösterişli ihtişamını yansıtan dizi, Mayfair‘in balo salonları ve Park Lane’in saraylarında geçiyor. Ek olarak 2020 yapımı dizinin ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağına dair henüz resmi bir bilgi olmadığını belirtelim.

ShiftDelete.Net

bridgerton sevenlere duyuru DIKKAT DIKKAT:
netflixte bugun Queen Charlotte: A Bridgerton Story (6 bolum) yayinlandi :emoji_point_left::emoji_point_left:

BRIDGERTON 3. SEZON ILK KISIM 16 MAYIS 2024 TARIHINDE NETFLIX'TE, YUPPPIIIIIII
ikinci kisim 13 haziran 2024 tarihinde yayinlaniyor ^^

bu persembe gunu herkes guilty pleasure dizisi bridgerton'a kavusuyor :emoji_princess: :emoji_womans_hat:

Bu iki kısım olarak yayınlamak da yeni moda galiba^44 4 bölüm yayınlanmış olması beni hayalkırıklığına uğrattı. Akşam yemeğimi akabinde çayımı, kahvemi alıp 4 bölümlük bir maratona başlayalım bakalım :emoji_man_dancing::emoji_purple_heart:

Pen ve colin sezonu da bitti. O kadar çok söylendim ki, artık bu saçma uyarlama serisi için söylenmeyeceğim… bu julia quinn’in bridgertons’u değil, bu başka bir şey, böyle kabul etmem lazım:d dur bir iki laf edeceğim, Fransesca mevzusu neydi öyle ya hfjdj ima ettikleri şeyi yapacaklar mı gerçekten…
Yine eğlenceli dizi napim, ben özellikle Benedict bölümünü bekliyorum, benim favorilerim; anthony -colin-benedict kardeşlerdi, anthony’i hiç ettiler, colin eh işte meh, bakalım benedict’e ne edecekler… Seyredeceğim ama okuyucusu için seriyi bilince tam bir hayalkırıklığı, karar verdim:d

ilk sezonunu izlemiştim , sarmadı beni pek bilmiyorum

Geri