Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet renktasiz desene lefty bunu birbirimize teams vererek kutlayalım o halde@Klaus sen de Fenerlisin değil mi?![]()
Ya haritada yerini gösteremeyeceğiniz yerin takımını yenmişsiniz, haber değeri yok…@HosgeldinHarunAbi başlığa hiç uğramamış galiba, neden ki?![]()
Kıskançlık için birkaç önerim olacak ancak şimdi değil, şampiyon olduğumuzda detaylı yazarım.Ya haritada yerini gösteremeyeceğiniz yerin takımını yenmişsiniz, haber değeri yok…
Ha bu arada bilmeyenler için Brann norveç takımı, kendi liginde 2.oldu onu yendiniz.
O ligin şampiyonu da Bodo Glimtti. 2 hafta önce biz yendik :d
En son Mourinho gitti diye olamayacaz diyordun, inanç tekrar yüklenmiş bakıyorum. Ama unutma mayıslar bizimdir.Kıskançlık için birkaç önerim olacak ancak şimdi değil, şampiyon olduğumuzda detaylı yazarım.![]()
Takımın gidişatı dengeli değildi ancak dünkü maçta yeniden umutlandım, ara transfer dönemini bekliyorum.En son Mourinho gitti diye olamayacaz diyordun, inanç tekrar yüklenmiş bakıyorum. Ama unutma mayıslar bizimdir.
Galatasaray büyüklüğü işte, kardeş oldunuz ahaha.Geseliler yenilince kıskanmışlar fenerimizi...
hahahhaa çok ciddi gördüm seni sarışın takım sevmiyorumGalatasaray büyüklüğü işte, kardeş oldunuz ahaha.![]()
Kendileri yenerse en iyi takımı yenmiş oluyorlar, biz yenersek adı duyulmamış oluyor.lefty, senin bu hallerine bayılıyorum.... ama gsliler de ayrı bir komik oluyor öbjbjb. yensek de laf, yenilsek de.s
Öyle anlarda prag’ın bu işleri de. Dut yemiş bülbüle dönerler… kfjfnfKendileri yenerse en iyi takımı yenmiş oluyorlar, biz yenersek adı duyulmamış oluyor.![]()