Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hahaha biz çekeriz kimseyi istemiyoruz..Feneri seviyorsun ama..O da sarışın olm. Ama iyi kardeş oldunuz.
Tineri beraber çekersiniz artık.
Tavsiye edilen;
Ekli dosyayı görüntüle 122083
Ben bile diyorum olsunlar abi artık valla bıktık ağlamalarından. Konvoya çıkacam şampiyon olurlarsa.hahaha biz çekeriz kimseyi istemiyoruz..
Bu sene fener şampiyon olsun istiyorummmmmmmmm amaaaa yazık 13 sene dile kolay üzülüyorum![]()
aynen kutlamalara çıkıcassss ...erkek kardeşim nasıl kutlama yapmayı unutmuş mu napacak o yüzden çıkıcam.Ben bile diyorum olsunlar abi artık valla bıktık ağlamalarından. Konvoya çıkacam şampiyon olurlarsa.Ahaha. Nefesini tut, feneri tutma..
![]()
Haritada yerini bilmediğimiz takıma kendi evinizde yenildiniz…Ya haritada yerini gösteremeyeceğiniz yerin takımını yenmişsiniz, haber değeri yok…
Ha bu arada bilmeyenler için Brann norveç takımı, kendi liginde 2.oldu onu yendiniz.
O ligin şampiyonu da Bodo Glimtti. 2 hafta önce biz yendik :d
Sunroof deme canım yanıyor laaaağn! Benim w124 modelleri klima olunca sunroof olmuyor öyle üretilmiş o zamanlarda. Klasik mercedeste sunroof olmaz mı yahu.aynen kutlamalara çıkıcassss ...erkek kardeşim nasıl kutlama yapmayı unutmuş mu napacak o yüzden çıkıcam.
Bjk bayrağımı arabanın sunrofundan çıkarcam bende destek olcam kanaryalara hahahaha![]()
Allah korusun kardeşimi çok seviyorum sevinmesini istiyorum sus!Yosun gizli Fenerli imiş onu anladık bu sezon..daha nelere şahit olacağız kim bilir.