Brann - Fenerbahçe ( 0 - 4 )

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Konuya bol bol yorum yazın da üst sıralarda kalsın.:)

Gol olup yağdı Fenerbahçem Norveç köylüsünün üzerine hahhaa

O nasıl saha lan Allah belanızı versin hiç yakışıyo mu Viking çocuğuna.

hahaha biz çekeriz kimseyi istemiyoruz..
Bu sene fener şampiyon olsun istiyorummmmmmmmm amaaaa yazık 13 sene dile kolay üzülüyorum:D
Ben bile diyorum olsunlar abi artık valla bıktık ağlamalarından. Konvoya çıkacam şampiyon olurlarsa.:D Ahaha. Nefesini tut, feneri tutma..:D

Ben bile diyorum olsunlar abi artık valla bıktık ağlamalarından. Konvoya çıkacam şampiyon olurlarsa.:D Ahaha. Nefesini tut, feneri tutma..:D
aynen kutlamalara çıkıcassss ...erkek kardeşim nasıl kutlama yapmayı unutmuş mu napacak o yüzden çıkıcam.
Bjk bayrağımı arabanın sunrofundan çıkarcam bende destek olcam kanaryalara hahahaha:D

Yosun gizli Fenerli imiş onu anladık bu sezon..daha nelere şahit olacağız kim bilir.

Leftyciim çok tatlısın yaa dkjg.
:kalp:

Son düzenleme:
Ya haritada yerini gösteremeyeceğiniz yerin takımını yenmişsiniz, haber değeri yok…

Ha bu arada bilmeyenler için Brann norveç takımı, kendi liginde 2.oldu onu yendiniz.

O ligin şampiyonu da Bodo Glimtti. 2 hafta önce biz yendik :d
Haritada yerini bilmediğimiz takıma kendi evinizde yenildiniz…

aynen kutlamalara çıkıcassss ...erkek kardeşim nasıl kutlama yapmayı unutmuş mu napacak o yüzden çıkıcam.
Bjk bayrağımı arabanın sunrofundan çıkarcam bende destek olcam kanaryalara hahahaha:D
Sunroof deme canım yanıyor laaaağn! Benim w124 modelleri klima olunca sunroof olmuyor öyle üretilmiş o zamanlarda. Klasik mercedeste sunroof olmaz mı yahu.:(

biz oyundayken ilk yarı 3-0 bitti
Hatem gidip ikinci yarıyı izliyim dedi sonuç 4-0
maç günleri Hateme zorla izletmek lazım :d

Geri