ismail89
Platin Üye
Benim yaşayıp gördüklerimi sen dünyası Twitter ile kısıtlı biri olarak benden daha iyi mi bileceksin?Ya çok afedersiniz de hadi oradan beyefendi ya.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim yaşayıp gördüklerimi sen dünyası Twitter ile kısıtlı biri olarak benden daha iyi mi bileceksin?Ya çok afedersiniz de hadi oradan beyefendi ya.
Evet az linçledim, anlayana yeter ee anlamazki.abi az biraz sen linçlemişsin galiba ama teşekkür ederiz.......![]()
Aynen kesin öyledir, siz üç kuruşluk ucuz ve niteliksiz bir hayat yaşadınız diye herkes de buna tamah etmeli. Ne biliyorsun da hayatımı ahkam kesme haddini görüyorsun kendinde? Haddinizi bilin beyefendi. Hayatta en önemli şey sınırını bilmektir. Beni size saygı, haya, adap öğretmek durumunda bırakmayın rica ediyorum.Benim yaşayıp gördüklerimi sen dünyası Twitter ile kısıtlı biri olarak benden daha iyi mi bileceksin?
Senin bana öğretebilecek bir şeyin yok. Yaşın muhtemel ilk İPhone ile aynı. Türkiye'nin yakın geçmişi hakkında bilgi edinmek istersen, Kemal Sunal veya İlyas Salman filmleri izle biraz. Hikâyeler gerçekçi olmayabilir ama hayat koşulları zamanının gerçeği.Aynen kesin öyledir, siz üç kuruşluk ucuz ve niteliksiz bir hayat yaşadınız diye herkes de buna tamah etmeli. Ne biliyorsun da hayatımı ahkam kesme haddini görüyorsun kendinde? Haddinizi bilin beyefendi. Hayatta en önemli şey sınırını bilmektir. Beni size saygı, haya, adap öğretmek durumunda bırakmayın rica ediyorum.
Hahahahahah hiç güleceğim yoktu sağ olun. Yakın tarih için Yeşilçam filmi önermek aşırı orijinalmiş. Sizin gibi vasatın altında zeka, kültür ve entelektüel birikime sahip kişilerin yaştan ve kendi gibi vasat altı kişilerin tecrübelerinden başka argümanları olmaması çok normal.Senin bana öğretebilecek bir şeyin yok. Yaşın muhtemel ilk İPhone ile aynı. Türkiye'nin yakın geçmişi hakkında bilgi edinmek istersen, Kemal Sunal veya İlyas Salman filmleri izle biraz. Hikâyeler gerçekçi olmayabilir ama hayat koşulları zamanının gerçeği.
Alnında öpüyorum ve iyi geceler diliyorum.
Öğretmenin sana yaz tatilinde ödev vermedi mi? Önce onları bitir, kafan rahat olsun. Sona bırakırsan unutursun.Hahahahahah hiç güleceğim yoktu sağ olun. Yakın tarih için Yeşilçam filmi önermek aşırı orijinalmiş. Sizin gibi vasatın altında zeka, kültür ve entelektüel birikime sahip kişilerin yaştan ve kendi gibi vasat altı kişilerin tecrübelerinden başka argümanları olmaması çok normal.
Kitabın ne olduğunu biliyorsanız şayet birkaç tane okuyup haber verin de size öyle yanıt yazayım. Bu seviyeye inemiyorum çünkü üzgünüm.
Ama bir noktada hakkınızı vermek isterim. Şu diyalog yaşanana kadar belli konularda cahil insanlarla karşılaşmakla birlikte, hiç tamamen cahil biriyle tanışmamıştım. Bir insanın böylesi bir cehaletle var olabileceği inanılası gelmiyordu bana, ufkumu genişlettiniz. Teşekkürler.
Kaç yaşındasın sen de kendini benim üst kuşağım zannediyorsun? Ben 30 yaşındayım dostum ne okulu ne ödevinden bahsediyorsun? Hem cahilsin hem de karşındakinin yaşını, tahsilini, konuya dair birikimini bilmeden bir varsayımın peşine takılacak kadar da akılsızsın.Öğretmenin sana yaz tatilinde ödev vermedi mi? Önce onları bitir, kafan rahat olsun. Sona bırakırsan unutursun.
Geç saatlere kadar da oyun oynama. Uykusuz kalırsın ve öğlene kadar da kalkamazsın. Günün yarısını kaçırmış olursun.
Jesse yine iyiymiş üstat, biz elimizdeki trollün kıymetini bilememişiz.Yazılanı okudum. Uzun uzadiye okumaya gerek yok. Jesse’nin özetle söylediği;
Ekli dosyayı görüntüle 99390
Sonsuz kadar bu sitedeyim djdkdkdlHahahahaha Ankara Siyasal mezunu adama “Yakın siyasi tarih” öğrenmesi için Yeşilçam filmi önermişler.
Bu forum hayatı beni her gün biraz daha şaşırtıyor.
@ArpesBir insan yillar icinde hicmi degismez. Evet evet Arpes aramizda
Mesajı, atıldığı zaman görmüştüm. Dahil olmamı gerektiren bir durum olduğunu mu düşündünüz?